akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Tasarım Odaklı Video Platformu: iskele.co

DÜNYA 15.12.2020 - 08:47, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 64+ kez okundu.
 

Tasarım Odaklı Video Platformu: iskele.co

Türkiye Tasarım Vakfı’nın tasarım odaklı video platformu iskele.co, 8 farklı kategorideki içerikleri bir araya getiriyor.

Tasarım farkındalığını artırmak ve nitelikli tasarımın üretilmesine zemin hazırlamak için farklı alanlarda çalışmalar yürüten Türkiye Tasarım Vakfı; tasarım dünyasında var olan kaynaklara ulaşımı kolaylaştırmayı ve bir seçki halinde tasarımcılara sunmayı hedefleyerek yerli ve yabancı birçok içeriği barındıran iskele.co’yu hayata geçirdi.   iskele.co’nun video arşivinde; gelecek ve inovasyon, grafik tasarım, mimari, moda, portreler, sanat, şehir ve ürün olmak üzere 8 farklı başlıkta içerikler bulunuyor. Aynı zamanda belirli konuları gündeme getiren videolar listelenerek tasarımcılarla buluşturuluyor. Her 20 günde bir, belirli bir konu için özel olarak hazırlanan listeler başta tasarımcılar ve tasarım öğrencileri olmak üzere tasarıma ilgi duyan herkes için detaylı bir arşiv sunuyor.   iskele.co; ikonik kıyafet tasarımlarından yerel mimariye, antik kentlerden kitap tasarımına kadar herkesin ilgisini çekebilecek geniş ve eşsiz bir kaynak sağlıyor.   Her gün paylaşılan yeni içeriklerden haberdar olmak için iskele.co web sitesini ziyaret edebilir, Instagram ve Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.
Türkiye Tasarım Vakfı’nın tasarım odaklı video platformu iskele.co, 8 farklı kategorideki içerikleri bir araya getiriyor.

Tasarım farkındalığını artırmak ve nitelikli tasarımın üretilmesine zemin hazırlamak için farklı alanlarda çalışmalar yürüten Türkiye Tasarım Vakfı; tasarım dünyasında var olan kaynaklara ulaşımı kolaylaştırmayı ve bir seçki halinde tasarımcılara sunmayı hedefleyerek yerli ve yabancı birçok içeriği barındıran iskele.co’yu hayata geçirdi.

 

iskele.co’nun video arşivinde; gelecek ve inovasyon, grafik tasarım, mimari, moda, portreler, sanat, şehir ve ürün olmak üzere 8 farklı başlıkta içerikler bulunuyor. Aynı zamanda belirli konuları gündeme getiren videolar listelenerek tasarımcılarla buluşturuluyor. Her 20 günde bir, belirli bir konu için özel olarak hazırlanan listeler başta tasarımcılar ve tasarım öğrencileri olmak üzere tasarıma ilgi duyan herkes için detaylı bir arşiv sunuyor.

 

iskele.co; ikonik kıyafet tasarımlarından yerel mimariye, antik kentlerden kitap tasarımına kadar herkesin ilgisini çekebilecek geniş ve eşsiz bir kaynak sağlıyor.

 

Her gün paylaşılan yeni içeriklerden haberdar olmak için iskele.co web sitesini ziyaret edebilir, Instagram ve Twitter hesaplarını takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.