akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Taha’mız 2 yaşında

ÇOCUK 11.07.2021 - 18:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1599+ kez okundu.
 

Taha’mız 2 yaşında

Taha’mız 2 yaşında   Adana basının genç yeteneklerinden Emre Ekici ve eşi Selin Ekici’nin biricik oğlu Taha Ekici, 2 yaşına girdi. Taha için aile arasında düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasında objektiflere renkli görüntüler yansıdı. Minik Taha’yı bu anlamlı günde kivresi Soner Kan da yalnız bırakmadı.   Adana basının minik veliahtı Taha Ekici, 2 yaşına girdi. Sektörün genç yeteneklerinden Emre Ekici ve eşi Selin Ekici’nin ilk göz ağrısı Taha için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi. MİNİK TAHA 2 YAŞINDA Adana’da günlük bölgesel bazda yayın hayatını sürdüren İlkhaber Gazetesi’nde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Emre Ekici’nin oğlu Taha Ekici, 2 yaşına girdi.  Gazeteci Soner Kan’ın da kivreliğini üstlendiği Minik Taha için Ekici çiftinin evinde sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Selin ve Emre Ekici çifti, konuklarını kapıda karşılayıp onlarla yakından ilgilendi.  YALNIZ BIRAKMADILAR Emre Ekici’nin aynı zamanda gazeteci de olan amcası İsa Ekici de bu mutlu günde genç çifti ve sevenlerini yalnız bırakmadı. Helen ve Nail Ekici ile Birsen ve merhum Nejdet Tuştaş’ın torunları  Taha’nın doğum gününde babaannesi Helen ile dedesi Nail Ekici ile anneannesi Birsen Tuştaş torunları ve çocuklarınının mutluluğunu paylaştı.  Anne ve babasıyla birlikte kendisi için özel olarak hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfleyen minik Taha, sonrasında kuzenleriyle doyasıya oyun oynayıp eğlendi.  MUTLULUĞU PAYLAŞTILAR Doğum günü etkinliğine katılanlar, aldıkları çeşitli hediyelerle Taha Ekici’nin yeni yaşını kutladı. Selin ve Emre Ekici çifti, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayıp, yanımızda olduğunuz ve mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkürler. En kötü günümüz böyle olsun” diyerek, davetlilere teşekkür etti.

Taha’mız 2 yaşında

 

Adana basının genç yeteneklerinden Emre Ekici ve eşi Selin Ekici’nin biricik oğlu Taha Ekici, 2 yaşına girdi. Taha için aile arasında düzenlenen sürpriz doğum günü kutlamasında objektiflere renkli görüntüler yansıdı. Minik Taha’yı bu anlamlı günde kivresi Soner Kan da yalnız bırakmadı.

 

Adana basının minik veliahtı Taha Ekici, 2 yaşına girdi. Sektörün genç yeteneklerinden Emre Ekici ve eşi Selin Ekici’nin ilk göz ağrısı Taha için sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

MİNİK TAHA 2 YAŞINDA

Adana’da günlük bölgesel bazda yayın hayatını sürdüren İlkhaber Gazetesi’nde yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Emre Ekici’nin oğlu Taha Ekici, 2 yaşına girdi.  Gazeteci Soner Kan’ın da kivreliğini üstlendiği Minik Taha için Ekici çiftinin evinde sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. Selin ve Emre Ekici çifti, konuklarını kapıda karşılayıp onlarla yakından ilgilendi. 

YALNIZ BIRAKMADILAR

Emre Ekici’nin aynı zamanda gazeteci de olan amcası İsa Ekici de bu mutlu günde genç çifti ve sevenlerini yalnız bırakmadı. Helen ve Nail Ekici ile Birsen ve merhum Nejdet Tuştaş’ın torunları  Taha’nın doğum gününde babaannesi Helen ile dedesi Nail Ekici ile anneannesi Birsen Tuştaş torunları ve çocuklarınının mutluluğunu paylaştı.  Anne ve babasıyla birlikte kendisi için özel olarak hazırlanan doğum günü pastasındaki mumları üfleyen minik Taha, sonrasında kuzenleriyle doyasıya oyun oynayıp eğlendi. 

MUTLULUĞU PAYLAŞTILAR

Doğum günü etkinliğine katılanlar, aldıkları çeşitli hediyelerle Taha Ekici’nin yeni yaşını kutladı. Selin ve Emre Ekici çifti, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayıp, yanımızda olduğunuz ve mutluluğumuzu paylaştığınız için teşekkürler. En kötü günümüz böyle olsun” diyerek, davetlilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.