TIM GAJSER 2022 DÜNYA MOTOKROS (MXGP) ŞAMPİYONU

SPOR 05.09.2022 - 07:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1201+ kez okundu.
 

TIM GAJSER 2022 DÜNYA MOTOKROS (MXGP) ŞAMPİYONU

2022 DÜNYA MOTOKROS (MXGP) ŞAMPİYONU TIM GAJSER

Spor turizminin en büyük etkinliklerinden dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) Türkiye’de yapılan finaliyle sona erdi.  Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) 2022 sezonu şampiyonu  Honda’dan Slovak Tim Gajser oldu.  Dünyanın en iyi motokrosçularının yarıştığı MXGP’nin Afyonkarahisar’daki finalinde 2022 sezonunun Dünya Motokros Şampiyonu (MXGP) belli oldu.  Bir önceki yarış Fransa’da şampiyonluğunu ilan eden Honda pilotu Tim Gajser şampiyon oldu. Rahat bir yarış geçirdiği Bitci MXGP Türkiye yarışını da ilk sırada tamamladı. Yamaha’dan İsviçreli Jeremy Seewer, Dünya Motokros Şampiyonası podyumunda ikinci sırayı aldı.  Bitci MXGP TÜRKİYE yarışı, dünya sıralamasında üçüncü sırası için büyük mücadeleye sahne oldu. GASGAS’tan İspanyol Jorge Prado, Yamaha’dan Fransız Maxime Renaux ve Hollanda’dan Glenn Coldenhoff arasındaki kıyasıya rekabeti Jorge Prado kazanarak üçüncülüğü kazandı. Markalar sıralaması ise, Yamaha, Honda, GASGAS şeklinde gerçekleşti. Bitci MXGP TÜRKİYE’Yİ DE GAJSER KAZANDI Bitci MXGP TÜRKİYE etabını aynı puanı alan Tim Gajser birinci, Jeremy Seewer ikinci, Kawasaki’den Fransız Romain Febvre üçüncü oldu. 
2022 DÜNYA MOTOKROS (MXGP) ŞAMPİYONU TIM GAJSER

Spor turizminin en büyük etkinliklerinden dünyanın en önemli motokrosçularının yarıştığı Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) Türkiye’de yapılan finaliyle sona erdi. 

Dünya Motokros Şampiyonası (MXGP) 2022 sezonu şampiyonu  Honda’dan Slovak Tim Gajser oldu.

 Dünyanın en iyi motokrosçularının yarıştığı MXGP’nin Afyonkarahisar’daki finalinde 2022 sezonunun Dünya Motokros Şampiyonu (MXGP) belli oldu. 

Bir önceki yarış Fransa’da şampiyonluğunu ilan eden Honda pilotu Tim Gajser şampiyon oldu. Rahat bir yarış geçirdiği Bitci MXGP Türkiye yarışını da ilk sırada tamamladı.

Yamaha’dan İsviçreli Jeremy Seewer, Dünya Motokros Şampiyonası podyumunda ikinci sırayı aldı. 

Bitci MXGP TÜRKİYE yarışı, dünya sıralamasında üçüncü sırası için büyük mücadeleye sahne oldu. GASGAS’tan İspanyol Jorge Prado, Yamaha’dan Fransız Maxime Renaux ve Hollanda’dan Glenn Coldenhoff arasındaki kıyasıya rekabeti Jorge Prado kazanarak üçüncülüğü kazandı.

Markalar sıralaması ise, Yamaha, Honda, GASGAS şeklinde gerçekleşti.

Bitci MXGP TÜRKİYE’Yİ DE GAJSER KAZANDI

Bitci MXGP TÜRKİYE etabını aynı puanı alan Tim Gajser birinci, Jeremy Seewer ikinci, Kawasaki’den Fransız Romain Febvre üçüncü oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.