Sultanlar çalışmalara başladı

SPOR 12.08.2021 - 06:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2281+ kez okundu.
 

Sultanlar çalışmalara başladı

Çukurova’nın Sultanları çalışmalara başladı Türkiye 1. Kadınlar Voleybol Liginde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Çukurova’nın Sultanları hedefini Sultanlar Ligi olarak belirlerken, yapılan son çalışmayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de izledi. Takımın Atatürk Spor Salonundaki akşam antrenmanını izleyen Başkan Soner Çetin, oluşturulan güçlü kadronun başarılı olacağına inandığını belirtti. Kadın voleybolculardan beklentilerini açıklayan Başkan Soner Çetin, “Güçlü bir kadro oluşturduk. Her bir sporcu oynadığı takımlarda kendilerini kanıtlamış, birçoğu Sultanlar Ligi deneyimi yaşamış, milli formayı giymiş önemli isimler. Ben bu kadronun Sultanlar Ligi’ne çıkacağına, hatta bu haliyle Sultanlar Ligi’nde ilk 6 içinde yer alacağına inanıyorum. Çıtayı yüksek tuttuk ama bu sporcularımıza olan güvenimizden kaynaklanıyor" dedi. Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı Başantrenör Mustafa Umut Uysal yönetiminde sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaparak lige hazırlanıyor.

Çukurova’nın Sultanları çalışmalara başladı

Türkiye 1. Kadınlar Voleybol Liginde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Çukurova’nın Sultanları hedefini Sultanlar Ligi olarak belirlerken, yapılan son çalışmayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de izledi. Takımın Atatürk Spor Salonundaki akşam antrenmanını izleyen Başkan Soner Çetin, oluşturulan güçlü kadronun başarılı olacağına inandığını belirtti.

Kadın voleybolculardan beklentilerini açıklayan Başkan Soner Çetin, “Güçlü bir kadro oluşturduk. Her bir sporcu oynadığı takımlarda kendilerini kanıtlamış, birçoğu Sultanlar Ligi deneyimi yaşamış, milli formayı giymiş önemli isimler. Ben bu kadronun Sultanlar Ligi’ne çıkacağına, hatta bu haliyle Sultanlar Ligi’nde ilk 6 içinde yer alacağına inanıyorum. Çıtayı yüksek tuttuk ama bu sporcularımıza olan güvenimizden kaynaklanıyor" dedi.

Çukurova Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı Başantrenör Mustafa Umut Uysal yönetiminde sabah ve akşam olmak üzere günde iki antrenman yaparak lige hazırlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.