akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Starbucks’tan Kendi Bardağını Getirenlere Özel Ayrıcalıklar

YAŞAM 03.06.2022 - 18:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2060+ kez okundu.
 

Starbucks’tan Kendi Bardağını Getirenlere Özel Ayrıcalıklar

Sürdürülebilirlik kapsamında kaynakları tasarruflu ve etkin kullanmaya odaklanan Starbucks, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlayacak yeni uygulaması ile kendi bardağını veya termosunu getiren misafirlerine özel ek yıldız hediyesi sunarak doğal kaynakların özenli ve dikkatli bir şekilde kullanımının önemi vurgulayacak!

Starbucks Türkiye’nin hayata geçireceği yeni uygulama; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki Starbucks mağazalarında ilk kez yapılacak bir uygulama olacak.   Tek kullanımlık kağıt bardakları geri dönüştürerek elde ettiği Circular Cup ile sürdürülebilirliğe ve çevreye katkı sağlayan Starbucks, yeni uygulaması ile de bu hedefine katkı sağlamaya devam ediyor.  İnsanın, bugünkü ve gelecek nesiller için çevreyi korumaya ve geliştirmeye yönelik büyük sorumluluğunun vurgulandığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ünde hayata geçecek bu uygulamayı Starbucks Türkiye başlatarak; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki Starbucks mağazalarında ilk kez yapılacak bir çalışmaya öncü oluyor. Starbucks, yeni uygulamasıyla kahvesini kendi bardağı veya termosu ile tercih eden ve Starbucks Mobil Uygulaması ile ödeme yapan misafirlerine içeceklerinden kazandıkları 1 yıldıza ek 1 yıldız daha kazandırıyor.   Kendi bardağını getiren nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapan misafirler ise alışverişlerinde 50 kuruş indirim kazanmaya devam ediyor. Ayrıca bu uygulama ile yıldız kazanan misafirler, kazandıkları ek yıldızlarını, normal yıldızlarıyla beraber kullanarak ikram içeceklerini alabilecekler.  Starbucks, içeceğini kendi bardağı veya termosuyla tercih eden ve Starbucks Mobil Uygulaması kullanarak ödemesini yapan misafirlerine özel olarak sunduğu ve sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bu uygulaması ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü itibariyle tüm mağazalarında çevre dostu misafirlerini bekliyor. 
Sürdürülebilirlik kapsamında kaynakları tasarruflu ve etkin kullanmaya odaklanan Starbucks, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde başlayacak yeni uygulaması ile kendi bardağını veya termosunu getiren misafirlerine özel ek yıldız hediyesi sunarak doğal kaynakların özenli ve dikkatli bir şekilde kullanımının önemi vurgulayacak!

Starbucks Türkiye’nin hayata geçireceği yeni uygulama; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki Starbucks mağazalarında ilk kez yapılacak bir uygulama olacak.
 

Tek kullanımlık kağıt bardakları geri dönüştürerek elde ettiği Circular Cup ile sürdürülebilirliğe ve çevreye katkı sağlayan Starbucks, yeni uygulaması ile de bu hedefine katkı sağlamaya devam ediyor. 

İnsanın, bugünkü ve gelecek nesiller için çevreyi korumaya ve geliştirmeye yönelik büyük sorumluluğunun vurgulandığı 5 Haziran Dünya Çevre Günü’ünde hayata geçecek bu uygulamayı Starbucks Türkiye başlatarak; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesindeki Starbucks mağazalarında ilk kez yapılacak bir çalışmaya öncü oluyor.

Starbucks, yeni uygulamasıyla kahvesini kendi bardağı veya termosu ile tercih eden ve Starbucks Mobil Uygulaması ile ödeme yapan misafirlerine içeceklerinden kazandıkları 1 yıldıza ek 1 yıldız daha kazandırıyor.   Kendi bardağını getiren nakit ya da kredi kartıyla ödeme yapan misafirler ise alışverişlerinde 50 kuruş indirim kazanmaya devam ediyor. Ayrıca bu uygulama ile yıldız kazanan misafirler, kazandıkları ek yıldızlarını, normal yıldızlarıyla beraber kullanarak ikram içeceklerini alabilecekler. 

Starbucks, içeceğini kendi bardağı veya termosuyla tercih eden ve Starbucks Mobil Uygulaması kullanarak ödemesini yapan misafirlerine özel olarak sunduğu ve sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bu uygulaması ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü itibariyle tüm mağazalarında çevre dostu misafirlerini bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.