akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Söyler’den nezaket ziyareti

SPOR 04.03.2021 - 22:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1384+ kez okundu.
 

Söyler’den nezaket ziyareti

Atletik Conan Fitness ve Vücut Geliştirme Kulübü Başkanı Nihat Söyler ve BEST Spor Kulübü Başkanı İsmail Yalınız, Seyhan Belediye Başkanı M.Akif Akay’ı makamında ziyaret etti. Özellikle pandem sürecinde Seyhan İlçe’de spor kulüplerine maske, dezenfektan ve nakdi yardım yapan Seyhan Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Söyler, “Sayın Başkan Akif Akay, hizmet bölgesinde önemli çalışmalara imza atıyor. Çalışmaları yeterince basına yansımasa da bölge insanı yapılanları takdirle karşılıyor. Biz de Atletik Conan Fitness ve Vücut Geliştirme Kulübü olarak; sporun ve sporcunun yanında olan Sayın Başkanı kutluyoruz. Desteklerini asla unutmayacağız. Pandem nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan adeta kepenk kapatma noktasına gelen spor kulüplerine yardım eli uzattığı için Başkan Akay’a müteşekkiriz” dedi. Ekonominin daraldığı, belediye gelirlerinin azaldığı bu sıkıntılı günlerde Başkan Akay’ın eşinin rahatsızlığı nedeniyle de zor günlerden geçtiğini ifade eden Uluslararası Hakem Nihat Söyler, “Sayın Başkan Akay’ın eşine acil şifalar diliyoruz. Umarız tez zamanda yeniden ailesine ve sıcak yuvasına kavuşur” diye konuştu.

Atletik Conan Fitness ve Vücut Geliştirme Kulübü Başkanı Nihat Söyler ve BEST Spor Kulübü Başkanı İsmail Yalınız, Seyhan Belediye Başkanı M.Akif Akay’ı makamında ziyaret etti. Özellikle pandem sürecinde Seyhan İlçe’de spor kulüplerine maske, dezenfektan ve nakdi yardım yapan Seyhan Belediyesi’nin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını ifade eden Söyler, “Sayın Başkan Akif Akay, hizmet bölgesinde önemli çalışmalara imza atıyor. Çalışmaları yeterince basına yansımasa da bölge insanı yapılanları takdirle karşılıyor.

Biz de Atletik Conan Fitness ve Vücut Geliştirme Kulübü olarak; sporun ve sporcunun yanında olan Sayın Başkanı kutluyoruz. Desteklerini asla unutmayacağız. Pandem nedeniyle büyük sıkıntı yaşayan adeta kepenk kapatma noktasına gelen spor kulüplerine yardım eli uzattığı için Başkan Akay’a müteşekkiriz” dedi.

Ekonominin daraldığı, belediye gelirlerinin azaldığı bu sıkıntılı günlerde Başkan Akay’ın eşinin rahatsızlığı nedeniyle de zor günlerden geçtiğini ifade eden Uluslararası Hakem Nihat Söyler, “Sayın Başkan Akay’ın eşine acil şifalar diliyoruz. Umarız tez zamanda yeniden ailesine ve sıcak yuvasına kavuşur” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.