Sönmez, “Çağdaş bir Türkiye, kadınlarla oluşacak”

DİĞER 08.03.2021 - 07:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2508+ kez okundu.
 

Sönmez, “Çağdaş bir Türkiye, kadınlarla oluşacak”

ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde tüm kadınları saygıyla selamladı “Tüm kadınlar emekçidir” “Çağdaş bir Türkiye, kadınlarla oluşacak” Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ile Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde tüm kadınlar için daha eşit bir dünya dileğinde bulundu. İş dünyasında daha çok kadının yer alması için gerek ADSİAD ve gerekse ÇUKUROVA SİFED olarak büyük gayret sarf ettiklerini kaydeden Sönmez, çağdaş ülke olma hedefinin daha eşit ve daha özgür kadınlarla gerçekleşebileceğini dile getirdi. Ekonomik hayatta lider, yönetici ve karar süreçlerinde daha çok kadının bulunduğu ülkelerin eğitimde ve toplumsal yaşamda da başarıya ulaştığına işaret eden Sönmez, Türk kadınlarının her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve kudrete sahip olduğunu ifade etti. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınları saygıyla selamlayan ve dünyadaki her kadının emekçi olduğuna işaret eden Süleyman Sönmez, Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük atılımlarıyla Türk kadınlarının diğer dünya devletlerinden hep bir adım öne çıkarıldığını belirtti. ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, “Bu tarih, kültür ve bilinç ışığında ilerleyecek Türkiye, kadınların üstün gayretleriyle çağdaş yaşamıyla hep dikkatleri üzerine çekecektir” diye konuştu.

ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde tüm kadınları saygıyla selamladı

“Tüm kadınlar emekçidir”

“Çağdaş bir Türkiye, kadınlarla oluşacak”

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) ile Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Başkanı Süleyman Sönmez, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde tüm kadınlar için daha eşit bir dünya dileğinde bulundu.

İş dünyasında daha çok kadının yer alması için gerek ADSİAD ve gerekse ÇUKUROVA SİFED olarak büyük gayret sarf ettiklerini kaydeden Sönmez, çağdaş ülke olma hedefinin daha eşit ve daha özgür kadınlarla gerçekleşebileceğini dile getirdi.

Ekonomik hayatta lider, yönetici ve karar süreçlerinde daha çok kadının bulunduğu ülkelerin eğitimde ve toplumsal yaşamda da başarıya ulaştığına işaret eden Sönmez, Türk kadınlarının her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce ve kudrete sahip olduğunu ifade etti.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınları saygıyla selamlayan ve dünyadaki her kadının emekçi olduğuna işaret eden Süleyman Sönmez, Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük atılımlarıyla Türk kadınlarının diğer dünya devletlerinden hep bir adım öne çıkarıldığını belirtti.

ADSİAD ve ÇUKUROVA SİFED Başkanı Süleyman Sönmez, “Bu tarih, kültür ve bilinç ışığında ilerleyecek Türkiye, kadınların üstün gayretleriyle çağdaş yaşamıyla hep dikkatleri üzerine çekecektir” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.