Sokak hayvanları için imza günü yapıldı

SANAT 19.05.2022 - 07:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2341+ kez okundu.
 

Sokak hayvanları için imza günü yapıldı

CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Adanalı sanatçı Mustafa Fidan Vursavuş, “Unutamazsın” adlı albümü için düzenlediği imza gününde, sokak hayvanları için çok miktarda mama topladı. ‘adanasahipsizdegil’ platformu adına, sokak hayvanları için, “Bir mama da sen getir! Unutamazsın adlı imzalı cd’yi götür” sloganıyla imza günü düzenleyen Vursavuş; gördüğü ilgiden memnun oldu. Ayaz Müzik Stüdyosu’nda düzenlenen imza gününde toplanan mamaları, sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere dağıtacaklarını söyleyen Vursavuş; 40 yıllık müzik tutkusunu taçlandırdığı “Yaşadığım kadar” adlı albümün ardından, “Unutamazsın” adlı albümüyle yeniden müzik listelerine girmenin sevincini yaşıyor. Uzun yıllar müziğin içerisinde olduğunu, her zaman albüm çıkarmayı hedeflediğini, nihayetinde bu arzusunu gerçekleştirdiğini belirten Vursavuş; Elektrik Mühendisliği okurken, İTÜ Konservatuar Bölümü’nde Türk Sanat Müziği Korosu’nda da yer aldığını söyledi. “Unutamazsın” adlı 2.albümü için imza kampanyası düzenlerken, sokak hayvanlarına da yardım etmeyi amaçladığına dikkat çeken Vursavuş, “Yaşam alanları daralan, zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışan, eziyete uğrayan, yiyecek ve su bulmakta zorlanan hayvanlara yardım etmek istedim. Dünyada yalnız değiliz.  Her canlının yaşam hakkı var. Daha önceleri sokak hayvanları için KEDİ EVİ dağıtmıştım. İmza günüyle de çok miktarda mama toplamış olduk.  #adanasahipsizdegil platformu olarak bunları sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere dağıtacağız” diye konuştu.

CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Adanalı sanatçı Mustafa Fidan Vursavuş, “Unutamazsın” adlı albümü için düzenlediği imza gününde, sokak hayvanları için çok miktarda mama topladı.
‘adanasahipsizdegil’ platformu adına, sokak hayvanları için, “Bir mama da sen getir! Unutamazsın adlı imzalı cd’yi götür” sloganıyla imza günü düzenleyen Vursavuş; gördüğü ilgiden memnun oldu.
Ayaz Müzik Stüdyosu’nda düzenlenen imza gününde toplanan mamaları, sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere dağıtacaklarını söyleyen Vursavuş; 40 yıllık müzik tutkusunu taçlandırdığı “Yaşadığım kadar” adlı albümün ardından, “Unutamazsın” adlı albümüyle yeniden müzik listelerine girmenin sevincini yaşıyor.
Uzun yıllar müziğin içerisinde olduğunu, her zaman albüm çıkarmayı hedeflediğini, nihayetinde bu arzusunu gerçekleştirdiğini belirten Vursavuş; Elektrik Mühendisliği okurken, İTÜ Konservatuar Bölümü’nde Türk Sanat Müziği Korosu’nda da yer aldığını söyledi.
“Unutamazsın” adlı 2.albümü için imza kampanyası düzenlerken, sokak hayvanlarına da yardım etmeyi amaçladığına dikkat çeken Vursavuş, “Yaşam alanları daralan, zor şartlar altında hayatta kalmaya çalışan, eziyete uğrayan, yiyecek ve su bulmakta zorlanan hayvanlara yardım etmek istedim. Dünyada yalnız değiliz.  Her canlının yaşam hakkı var.
Daha önceleri sokak hayvanları için KEDİ EVİ dağıtmıştım. İmza günüyle de çok miktarda mama toplamış olduk.  #adanasahipsizdegil platformu olarak bunları sokak hayvanlarını besleyen gönüllülere dağıtacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.