Soğuk kış gecelerini Deezer’ın “Gece Vardiyası” ile ısıtın

KÜLTÜR 29.11.2020 - 09:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1083+ kez okundu.
 

Soğuk kış gecelerini Deezer’ın “Gece Vardiyası” ile ısıtın

Uzun kış gecelerini malum birileri yüzünden uykusuz geçiriyorsanız Deezer “Gece Vardiyası” listesiyle sizin ve 11 bin Deezer kullanıcısının yanında !

  Kasımda aşk her başkadır ama uzun kış geceleri de malum kişiler nedeni ile uykusuz geçebilir. Eğer bu gecelerde bir eşlikçiye ihtiyacınız varsa Deezer’ın “Gece Vardiyası” listesi aradığınız arkadaş olabilir.   Gececiler için 50 sevilen aşk şarkısını Gece Vardiyası listesinde bir araya getirdik. Türkiye’deki kullanıcılarımız tarafından öyle sevildi ki listenin şimdiden 11 binden fazla takipçisi oldu. Neredeyse 3 saatlik aşk şarkıları ziyafeti sunan Gece Vardiyası Sıla ve Mustafa Ceceli gibi aşk şarkılarının virtüözlerinin yanı sıra Hadise, Hande Yener, Simge, Murat Boz, Reynmen, Merve Özbey, Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç gibi Türk popunun önde gelen isimlerinin duygusal parçalarından oluşuyor.   Gece Vardiyası tüm Deezer kullanıcıları tarafından iOS; Android ya da masa üstü uygulamasından erişilebilir.
Uzun kış gecelerini malum birileri yüzünden uykusuz geçiriyorsanız Deezer “Gece Vardiyası” listesiyle sizin ve 11 bin Deezer kullanıcısının yanında !
 

Kasımda aşk her başkadır ama uzun kış geceleri de malum kişiler nedeni ile uykusuz geçebilir. Eğer bu gecelerde bir eşlikçiye ihtiyacınız varsa Deezer’ın “Gece Vardiyası” listesi aradığınız arkadaş olabilir.

 

Gececiler için 50 sevilen aşk şarkısını Gece Vardiyası listesinde bir araya getirdik. Türkiye’deki kullanıcılarımız tarafından öyle sevildi ki listenin şimdiden 11 binden fazla takipçisi oldu.

Neredeyse 3 saatlik aşk şarkıları ziyafeti sunan Gece Vardiyası Sıla ve Mustafa Ceceli gibi aşk şarkılarının virtüözlerinin yanı sıra Hadise, Hande Yener, Simge, Murat Boz, Reynmen, Merve Özbey, Zeynep Bastık, Oğuzhan Koç gibi Türk popunun önde gelen isimlerinin duygusal parçalarından oluşuyor.

 

Gece Vardiyası tüm Deezer kullanıcıları tarafından iOS; Android ya da masa üstü uygulamasından erişilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.