akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Smaçörler Elif Boran ve Esra Betül Çetin Çukurova Belediyesi SK transfer oldu

SPOR 04.02.2021 - 22:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1180+ kez okundu.
 

Smaçörler Elif Boran ve Esra Betül Çetin Çukurova Belediyesi SK transfer oldu

Çanspor’dan smaçör Elif Boran ve Nevşehir Belediyespor’dan yine smaçör Esra Betül Çetin’i transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirdi.

Çukurova Belediyesi SK kadrosunu güçlendirdi Çukurova’nın Sultanları’na transferin son gününde iki takviye Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, transferin son gününde kadrosuna iki önemli takviye yaptı. Çukurova’nın Sultanları, Çanspor’dan smaçör Elif Boran ve Nevşehir Belediyespor’dan yine smaçör Esra Betül Çetin’i transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirdi. Her iki oyuncu için düzenlenen imza törenine Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi SK Başkanı Selçuk Esmen, yöneticiler ve takımın baş antrenörü Fatih Işıldar katıldı. Yeni transferler Elif Boran ve Esra Betül Çetin, Çukurova Belediyesi SK forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Takımın hedefini biliyoruz. Sultanlar Ligi’ne çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dediler. Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin de, “Transferin son gününde takıma önemli isimler kazandırdık. İnanıyorum ki bu takviyelerle kadın voleybol takımımız Sultanlar Ligi’ne yükselecektir. Yeni gelen oyuncularımıza başarılar diliyorum. Yeni oyuncularımız Adana’ya ve camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Çanspor’dan smaçör Elif Boran ve Nevşehir Belediyespor’dan yine smaçör Esra Betül Çetin’i transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirdi.

Çukurova Belediyesi SK kadrosunu güçlendirdi

Çukurova’nın Sultanları’na transferin son gününde iki takviye

Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Çukurova Belediyesi Spor Kulübü, transferin son gününde kadrosuna iki önemli takviye yaptı.

Çukurova’nın Sultanları, Çanspor’dan smaçör Elif Boran ve Nevşehir Belediyespor’dan yine smaçör Esra Betül Çetin’i transfer ederek kadrosunu daha da güçlendirdi.

Her iki oyuncu için düzenlenen imza törenine Çukurova Belediye Başkanı ve Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin, Çukurova Belediyesi SK Başkanı Selçuk Esmen, yöneticiler ve takımın baş antrenörü Fatih Işıldar katıldı.

Yeni transferler Elif Boran ve Esra Betül Çetin, Çukurova Belediyesi SK forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek, “Takımın hedefini biliyoruz. Sultanlar Ligi’ne çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dediler.

Çukurova Belediyesi SK Onursal Başkanı Soner Çetin de, “Transferin son gününde takıma önemli isimler kazandırdık. İnanıyorum ki bu takviyelerle kadın voleybol takımımız Sultanlar Ligi’ne yükselecektir. Yeni gelen oyuncularımıza başarılar diliyorum. Yeni oyuncularımız Adana’ya ve camiamıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.