akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

SİNOZ Kozmetik, Akrep Dizisine Sponsor Oldu

SANAT 14.12.2020 - 18:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1649+ kez okundu.
 

SİNOZ Kozmetik, Akrep Dizisine Sponsor Oldu

Türkiye’nin yerli kozmetik markası SİNOZ, yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği ‘Akrep’ dizisine sponsor oldu. Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi güçlü isimlerin yer aldığı kadrosu ile ilk bölümü yayınlanan diziye, SİNOZ Kozmetik sponsor olarak destekliyor. Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül gibi isimler yer alıyor. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı Akrep dizisinin sponsoru ise ürünleri ve başarıları ile adından söz ettiren SİNOZ Kozmetik oldu. 2008 yılından bu yana Türkiye’nin kozmetik sektöründe beğenilen yerli markası SİNOZ, ilk bölümü yayınlanan Akrep dizisi için sponsorluk anlaşmasını imzaladı. Yönetmeliğini Gökçen Usta’nın yaptığı 11 Aralık Cuma günü Star TV'de başlayan Türk yapımı aile drama türündeki televizyon dizisi “Akrep”, SİNOZ ile anlaşarak sezona güçlü bir sponsor ile başlamış oldu. Düşmanını zehirlerken kendine de zarar veren ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikâyesini konu alıyor. “Yerli yapımları destekliyoruz” Akrep dizisi sponsorluğu ile ilgili SİNOZ Kozmetik CEO’su Yasin Çörekci, “Yerli yapımların günümüzde ne kadar güçlü bir etki yarattığını görüyoruz. Daha önce İstanbullu Gelin ve Babil dizileri ile yakaladığımız iş birliğinin etkilerini Akrep dizisi sayesinde devam ettireceğimizi ve markamızın başarılı çalışmalarının bilinirliğini arttıracağını düşünüyoruz. Yeni dönemde SİNOZ markasını duymayan kişilere de etkili yapımlar aracılığıyla ulaşmayı hedefliyoruz. Güçlü ekibi ile başarılı bir yapım olacağına da inanıyoruz” dedi.

Türkiye’nin yerli kozmetik markası SİNOZ, yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği ‘Akrep’ dizisine sponsor oldu. Demet Akbağ ve Evrim Alasya gibi güçlü isimlerin yer aldığı kadrosu ile ilk bölümü yayınlanan diziye, SİNOZ Kozmetik sponsor olarak destekliyor.

Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in başrolü paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül gibi isimler yer alıyor. Kadrosunda güçlü isimlerin yer aldığı Akrep dizisinin sponsoru ise ürünleri ve başarıları ile adından söz ettiren SİNOZ Kozmetik oldu. 2008 yılından bu yana Türkiye’nin kozmetik sektöründe beğenilen yerli markası SİNOZ, ilk bölümü yayınlanan Akrep dizisi için sponsorluk anlaşmasını imzaladı.

Yönetmeliğini Gökçen Usta’nın yaptığı 11 Aralık Cuma günü Star TV'de başlayan Türk yapımı aile drama türündeki televizyon dizisi “Akrep”, SİNOZ ile anlaşarak sezona güçlü bir sponsor ile başlamış oldu. Düşmanını zehirlerken kendine de zarar veren ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikâyesini konu alıyor.

“Yerli yapımları destekliyoruz”

Akrep dizisi sponsorluğu ile ilgili SİNOZ Kozmetik CEO’su Yasin Çörekci, “Yerli yapımların günümüzde ne kadar güçlü bir etki yarattığını görüyoruz. Daha önce İstanbullu Gelin ve Babil dizileri ile yakaladığımız iş birliğinin etkilerini Akrep dizisi sayesinde devam ettireceğimizi ve markamızın başarılı çalışmalarının bilinirliğini arttıracağını düşünüyoruz. Yeni dönemde SİNOZ markasını duymayan kişilere de etkili yapımlar aracılığıyla ulaşmayı hedefliyoruz. Güçlü ekibi ile başarılı bir yapım olacağına da inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.