akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

“SEZGİSEL ANATOMİ SEMİNERİ” İLE FARKINDALIK YOLCULUĞU

YAŞAM 30.06.2021 - 07:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2151+ kez okundu.
 

“SEZGİSEL ANATOMİ SEMİNERİ” İLE FARKINDALIK YOLCULUĞU

İPEK SENEM AYDIN “SEZGİSEL ANATOMİ SEMİNERİ” İLE FARKINDALIK YOLCULUĞUNA ÇIKARDI    Thetahealing tekniğinin en dönüştüren modüllerinden biri olan “Sezgisel Anatomi Semineri”nde yeni değişimlerin peşinden bir yolculuğa çıkaran İpek Senem Aydın, yaptığı ruhsal çalışmalar ile herkesin zihinsel farkındalığına katkı sağladı.     İnsanların hayat amaçlarının farkına varması ile içsel huzurun beraberinde bolluk, bereket ve dengeli bir hayata ulaşması için gerekli tekniklerin başında gelen Thetahealing’e gönül verenler, eğitmen İpek Senem Aydın önderliğinde Sezgisel Anatomi Semineri’nde buluştu. 15 gün süresince Kahya Resort Aqua & Spa’da thetahealing tekniğinin en dönüştüren modülünde katılımcılarla buluşan Aydın, böylelikle aynı ruh ailesine sahip olanları da bir araya getirdi. 15 gün boyunca İpek Senem Aydın ile sezgisel bir yolculuğa adım atanlar, seminer boyunca ruhsal çalışmalar, derin kazılar ve sezgisel okumalarla birlikte beden sezgisinin parçalarına bağlı olan gizlenmiş duygu ve inançları buldu.     “Sezgisel Anatomi Semineri” ile Bedendeki Sistemler Yeniden İşlendi Sezgisel Anatomi Semineri’nde buluşanlar; dostluk, neşe, iş birliği ve uyum içinde öğrenmenin nasıl bir his olduğunu öğrenmek isteyerek kendilerine “Bana keyif veren şey nedir?”, “Kalbimi ne heyecanlandırır?”, “Tutkuyla yapmak istediğim o şey nedir?”, “Önümüzdeki bir sene içinde neyi gerçekleştirmek istiyorum?” sorularını sorup bunlara cevap aradılar. İpek Senem Aydın’ın yönlendirmesi ile beden sezgisinin parçalarına bağlı olan gizlenmiş duygu ve kök inançları bulmak için bedendeki her bir sistemi sezgisel olarak işleyen katılımcılar 15 gün boyunca beden farkındalığı meditasyonları ile çalışma olanağı buldular.   Katılımcılar Bedenlerini Olumsuz Etkileyen DNA kayıtlarından serbest kaldılar Hastalığa sebep olan duyguları ve bunlar tarafından yaratılmış olan inanç sistemlerinin farkına varmanın önemli noktalarını katılımcılarla paylaşan Thetahealing eğitmeni İpek Senem Aydın, katılımcılara “Kendi içinizde ve başkalarında derinlerde olan inançları nasıl salıvereceğinizi keşfedeceksiniz. Bedeni sezgisel olarak taramanın inceliklerini öğreneceksiniz. Bu seminer sizin hakkınızda derin bir anlayışı ve size artık uymayan programları değiştirmeyi öğretir” mesajını verdi. Semineri tamamlayanlar da sezgisel olarak bedeni tarama ve tanıma yeteneklerini geliştirerek bedenlerine olumsuz etkisi olan DNA kayıtlarında serbest kaldılar.   İpek Senem Aydın ve hizmetlerine dair ayrıntılı bilgiye ipeksenemaydin.com adresinden ulaşılabilir.

İPEK SENEM AYDIN “SEZGİSEL ANATOMİ SEMİNERİ” İLE FARKINDALIK YOLCULUĞUNA ÇIKARDI 

 

Thetahealing tekniğinin en dönüştüren modüllerinden biri olan “Sezgisel Anatomi Semineri”nde yeni değişimlerin peşinden bir yolculuğa çıkaran İpek Senem Aydın, yaptığı ruhsal çalışmalar ile herkesin zihinsel farkındalığına katkı sağladı.  

 

İnsanların hayat amaçlarının farkına varması ile içsel huzurun beraberinde bolluk, bereket ve dengeli bir hayata ulaşması için gerekli tekniklerin başında gelen Thetahealing’e gönül verenler, eğitmen İpek Senem Aydın önderliğinde Sezgisel Anatomi Semineri’nde buluştu. 15 gün süresince Kahya Resort Aqua & Spa’da thetahealing tekniğinin en dönüştüren modülünde katılımcılarla buluşan Aydın, böylelikle aynı ruh ailesine sahip olanları da bir araya getirdi. 15 gün boyunca İpek Senem Aydın ile sezgisel bir yolculuğa adım atanlar, seminer boyunca ruhsal çalışmalar, derin kazılar ve sezgisel okumalarla birlikte beden sezgisinin parçalarına bağlı olan gizlenmiş duygu ve inançları buldu.  

 

“Sezgisel Anatomi Semineri” ile Bedendeki Sistemler Yeniden İşlendi

Sezgisel Anatomi Semineri’nde buluşanlar; dostluk, neşe, iş birliği ve uyum içinde öğrenmenin nasıl bir his olduğunu öğrenmek isteyerek kendilerine “Bana keyif veren şey nedir?”, “Kalbimi ne heyecanlandırır?”, “Tutkuyla yapmak istediğim o şey nedir?”, “Önümüzdeki bir sene içinde neyi gerçekleştirmek istiyorum?” sorularını sorup bunlara cevap aradılar. İpek Senem Aydın’ın yönlendirmesi ile beden sezgisinin parçalarına bağlı olan gizlenmiş duygu ve kök inançları bulmak için bedendeki her bir sistemi sezgisel olarak işleyen katılımcılar 15 gün boyunca beden farkındalığı meditasyonları ile çalışma olanağı buldular.

 

Katılımcılar Bedenlerini Olumsuz Etkileyen DNA kayıtlarından serbest kaldılar

Hastalığa sebep olan duyguları ve bunlar tarafından yaratılmış olan inanç sistemlerinin farkına varmanın önemli noktalarını katılımcılarla paylaşan Thetahealing eğitmeni İpek Senem Aydın, katılımcılara “Kendi içinizde ve başkalarında derinlerde olan inançları nasıl salıvereceğinizi keşfedeceksiniz. Bedeni sezgisel olarak taramanın inceliklerini öğreneceksiniz. Bu seminer sizin hakkınızda derin bir anlayışı ve size artık uymayan programları değiştirmeyi öğretir” mesajını verdi. Semineri tamamlayanlar da sezgisel olarak bedeni tarama ve tanıma yeteneklerini geliştirerek bedenlerine olumsuz etkisi olan DNA kayıtlarında serbest kaldılar.

 

İpek Senem Aydın ve hizmetlerine dair ayrıntılı bilgiye ipeksenemaydin.com adresinden ulaşılabilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.