akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Seyhan'ın sokakları Kışa hazırlanıyor

GÜNDEM 18.11.2020 - 08:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1994+ kez okundu.
 

Seyhan'ın sokakları Kışa hazırlanıyor

Akay “Planlı çalışmayla yılsonu hedefimize yaklaştık”   Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Başkan Akif Kemal Akay’ın geçtiğimiz yılsonunda Muhtarlarla yaptığı istişare toplantılarından elde edilen bilgilerle, öncelikler belirlenerek planlanan ve hayata geçirilen 2020 hizmet yılı çalışma planına göre 96 Mahallede gerçekleştirilen iş ve işlemler tamamlanma aşamasına geldi. Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay’ın halkın yaşadığı yerde mutlu olabilmesi için “Yerinde Sosyal Dönüşüm” düşüncesi çerçevesinde yaşam alanlarının kalitesinin daha da artırılması çalışmaları sürdürülüyor. Kısıtlı imkânların; en çok gereksinim hissedilen hizmetten, daha az gerekli hizmete doğru en iyi şekilde değerlendirilmesi için Halkı ve Muhtarları “Yönetimde söz sahibi” yaptıklarını aktaran Başkan Akay şöyle konuştu; ASFALT VE PARKE DE YILSONU HEDEFİNE YAKLAŞTIK “Bu çerçevede hizmet yılı başında halkımız ve muhtarlarla öncelikleri belirleme amacıyla yaptığımız istişare görüşmeleri verimli geçti. Görüşmelerden çıkan öncelikler ışığında yaptığımız planlamaya göre 96 Mahallemizdeki çalışmalarda yılsonu hedefine yaklaştık. Pandemi ve Sel nedeniyle zorlu bir dönemden geçmemize rağmen hedefimize ulaşacak olmak çok önemli. Sıkıntıların aşılacağına ve zorlukların kolaylaşacağına inandığımız önümüzdeki süreçte daha fazla hizmet üreteceğimize inanıyorum” ETKİLİ YAĞIŞLAR BAŞLAMADAN PLANLI ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANACAK Bu arada Seyhan Belediyesi Fen İşleri ekipleri planlı çalışma çerçevesinde önceki gün; Denizli, Akkapı, Gülbahçesi, Yeni Baraj, Kurtuluş, Yeşiloba Mahallelerinde yeni asfalt serimi, bakım ve sağlıklaştırma çalışması yaptı. Ekipler ayrıca, Kurtuluş ve Emek Mahallesinde parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Asfalt serme, bakım ve sağlıklaştırma çalışması ile parke döşeme işleminin yağmurlar başlamadan tamamlanması planlanıyor.

Akay “Planlı çalışmayla yılsonu hedefimize yaklaştık”

 

Seyhan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Başkan Akif Kemal Akay’ın geçtiğimiz yılsonunda Muhtarlarla yaptığı istişare toplantılarından elde edilen bilgilerle, öncelikler belirlenerek planlanan ve hayata geçirilen 2020 hizmet yılı çalışma planına göre 96 Mahallede gerçekleştirilen iş ve işlemler tamamlanma aşamasına geldi.

Seyhan Belediye Başkanı Akif kemal Akay’ın halkın yaşadığı yerde mutlu olabilmesi için “Yerinde Sosyal Dönüşüm” düşüncesi çerçevesinde yaşam alanlarının kalitesinin daha da artırılması çalışmaları sürdürülüyor. Kısıtlı imkânların; en çok gereksinim hissedilen hizmetten, daha az gerekli hizmete doğru en iyi şekilde değerlendirilmesi için Halkı ve Muhtarları “Yönetimde söz sahibi” yaptıklarını aktaran Başkan Akay şöyle konuştu;

ASFALT VE PARKE DE YILSONU HEDEFİNE YAKLAŞTIK

“Bu çerçevede hizmet yılı başında halkımız ve muhtarlarla öncelikleri belirleme amacıyla yaptığımız istişare görüşmeleri verimli geçti. Görüşmelerden çıkan öncelikler ışığında yaptığımız planlamaya göre 96 Mahallemizdeki çalışmalarda yılsonu hedefine yaklaştık. Pandemi ve Sel nedeniyle zorlu bir dönemden geçmemize rağmen hedefimize ulaşacak olmak çok önemli. Sıkıntıların aşılacağına ve zorlukların kolaylaşacağına inandığımız önümüzdeki süreçte daha fazla hizmet üreteceğimize inanıyorum”

ETKİLİ YAĞIŞLAR BAŞLAMADAN PLANLI ASFALT ÇALIŞMASI TAMAMLANACAK

Bu arada Seyhan Belediyesi Fen İşleri ekipleri planlı çalışma çerçevesinde önceki gün; Denizli, Akkapı, Gülbahçesi, Yeni Baraj, Kurtuluş, Yeşiloba Mahallelerinde yeni asfalt serimi, bakım ve sağlıklaştırma çalışması yaptı. Ekipler ayrıca, Kurtuluş ve Emek Mahallesinde parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Asfalt serme, bakım ve sağlıklaştırma çalışması ile parke döşeme işleminin yağmurlar başlamadan tamamlanması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.