Sevgi Evleri Gençlerinden, Rektör Meryem Tuncel'e Ziyaret

EĞİTİM 18.03.2021 - 20:33, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2055+ kez okundu.
 

Sevgi Evleri Gençlerinden, Rektör Meryem Tuncel'e Ziyaret

Adana Sevgi Evlerinde Kalan Gençler Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Ziyaret Etti   Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “Rol Model Projesi” kapsamında devlet korumasındaki gençleri ziyaretinin ardından Sevgi Evleri’nde kalan lise öğrencileri, Çukurova Üniversitesindeydi. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e iade-i ziyarette bulunan gençler önce Rektörlük birimlerini ardından da çeşitli fakülteleri gezerek, gelecekte Çukurova Üniversitesini tercih edeceklerini söyledi.   Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin dört kadın dekanı ile T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “Rol Model Projesi” kapsamında devlet korumasındaki gençlerle bir araya gelmiş, onları Çukurova Üniversitesine davet ederek her zaman yanlarında olduğu mesajını vermişti.   Prof. Dr. Tuncel: “Her Şey Bir Gün Bitebilir, Ama Diplomanız Hep Sizinle Kalacaktır” Sevgi Evleri’nde kalan liseli kız öğrenciler, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Fatih Ataşlı, Sosyolog Pınar Kütükçü, Sosyal Çalışmacı Aybige Halaçoğlu, Çocuk Eğiticisi Aynur Karataş ile birlikte Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e iade-i ziyarette bulundular. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılma ve Prof. Dr. İlter Ünlükaplan’ın da bulunduğu ziyarette gençlerle sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, eğitimin önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Tuncel, “Her şey bir gün bitebilir, ama diplomanız hep sizinle kalacaktır... Ve sizin garantinizdir. Bunu lütfen hiç unutmayın." dedi. Üniversite hayallerinden, hangi bölümlerde okumak istediklerinden, hedeflerinden söz eden gençlerde Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e kendi el ürünü olan örgü sepet hediye ettiler. Prof. Dr. Tuncel de genç kızlara, Çukurova Üniversitesini simgeleyen kalem ve hediyeler takdim etti. Rektör Prof. Dr. Tuncel daha sonra gençlere makam odası, senato odası ve rektörlük binasını gezdirerek tanımalarını sağladı.   Gençler Kampüs Turu Yaptı Rektörlük binasında ziyaretin ardından Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, gençlerin üniversite yaşantısını görmeleri ve tercih edecekleri bölümleri yakından tanımaları için kampüs turu yaptırdı. Tıp Fakültesi, İİBF, Devlet Konservatuvarı, Eczacılık ve Hukuk Fakültelerini ziyaret eden öğrenciler yetkililerden fakülteler hakkında bilgi aldı. Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Adana Sevgi Evlerinde Kalan Gençler Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’i Ziyaret Etti

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “Rol Model Projesi” kapsamında devlet korumasındaki gençleri ziyaretinin ardından Sevgi Evleri’nde kalan lise öğrencileri, Çukurova Üniversitesindeydi. Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e iade-i ziyarette bulunan gençler önce Rektörlük birimlerini ardından da çeşitli fakülteleri gezerek, gelecekte Çukurova Üniversitesini tercih edeceklerini söyledi.

 

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin dört kadın dekanı ile T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı “Rol Model Projesi” kapsamında devlet korumasındaki gençlerle bir araya gelmiş, onları Çukurova Üniversitesine davet ederek her zaman yanlarında olduğu mesajını vermişti.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Her Şey Bir Gün Bitebilir, Ama Diplomanız Hep Sizinle Kalacaktır”

Sevgi Evleri’nde kalan liseli kız öğrenciler, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Fatih Ataşlı, Sosyolog Pınar Kütükçü, Sosyal Çalışmacı Aybige Halaçoğlu, Çocuk Eğiticisi Aynur Karataş ile birlikte Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e iade-i ziyarette bulundular.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılma ve Prof. Dr. İlter Ünlükaplan’ın da bulunduğu ziyarette gençlerle sohbet eden Prof. Dr. Tuncel, eğitimin önemine vurgu yaptı. Prof. Dr. Tuncel, “Her şey bir gün bitebilir, ama diplomanız hep sizinle kalacaktır... Ve sizin garantinizdir. Bunu lütfen hiç unutmayın." dedi.

Üniversite hayallerinden, hangi bölümlerde okumak istediklerinden, hedeflerinden söz eden gençlerde Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e kendi el ürünü olan örgü sepet hediye ettiler. Prof. Dr. Tuncel de genç kızlara, Çukurova Üniversitesini simgeleyen kalem ve hediyeler takdim etti. Rektör Prof. Dr. Tuncel daha sonra gençlere makam odası, senato odası ve rektörlük binasını gezdirerek tanımalarını sağladı.

 

Gençler Kampüs Turu Yaptı

Rektörlük binasında ziyaretin ardından Yardımcısı Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, gençlerin üniversite yaşantısını görmeleri ve tercih edecekleri bölümleri yakından tanımaları için kampüs turu yaptırdı.

Tıp Fakültesi, İİBF, Devlet Konservatuvarı, Eczacılık ve Hukuk Fakültelerini ziyaret eden öğrenciler yetkililerden fakülteler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret anı fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.