Serkan Çağrı’nın müzik yolculuğunda uluslararası bir adım

SANAT 28.04.2022 - 09:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2470+ kez okundu.
 

Serkan Çağrı’nın müzik yolculuğunda uluslararası bir adım

Dünyaca ünlü klarnet duayeni Giora Feidman’ın “O benim klarnette ulaşmak istediğim noktadan başladı” diyerek söz ettiği Serkan Çağrı’nın müzik yolculuğunda uluslararası bir adım daha! Türk müziğinin dünyadaki en güçlü nefeslerinden kabul edilen Serkan Çağrı’nın solo konserlerinin yanı sıra, dünyaca ünlü isimlerle beraber gerçekleştirdiği buluşma konserleri, televizyon programları, Amerika'da doktora tezine konu oluşu ve isminin klarnete bir marka olarak verilmesinin ardından müzik dolu hayatının başarılı yansımalarına bir yenisi daha eklendi. klarnet ürünleri konusunda dünyanın bir numarası Amerikalı silverstein Works  markası  her yıl alanında en önde gelen isimlerle bir araya geldiği “Silverstein Inspiring Pro Team”e Serkan çağıyı dahil etti.   Serkan Çağrı “ silverstein biz klarnetçiler için çok önemli bir marka doğru müzik doğru enstrümanlarla bir araya gelince ortaya çıkıyor. Dünya da müzik şirketleri kadar enstrüman üreticilerinin de müzisyenlerle bir araya gelmesi , ürünlerde olduğu gibi markayı belirli isimlerle anılır hale getirmesi çok önemli bir durum. Bir Türk sanatçı olarak dünyaca ünlü bir marka ile anılmak benim içinde çok heyecan ve gurur verici .” dedi.

Dünyaca ünlü klarnet duayeni Giora Feidman’ın “O benim klarnette ulaşmak istediğim noktadan başladı” diyerek söz ettiği Serkan Çağrı’nın müzik yolculuğunda uluslararası bir adım daha!


Türk müziğinin dünyadaki en güçlü nefeslerinden kabul edilen Serkan Çağrı’nın solo konserlerinin yanı sıra, dünyaca ünlü isimlerle beraber gerçekleştirdiği buluşma konserleri, televizyon programları, Amerika'da doktora tezine konu oluşu ve isminin klarnete bir marka olarak verilmesinin ardından müzik dolu hayatının başarılı yansımalarına bir yenisi daha eklendi.

klarnet ürünleri konusunda dünyanın bir numarası Amerikalı silverstein Works  markası  her yıl alanında en önde gelen isimlerle bir araya geldiği “Silverstein Inspiring Pro Team”e Serkan çağıyı dahil etti.   Serkan Çağrı “ silverstein biz klarnetçiler için çok önemli bir marka doğru müzik doğru enstrümanlarla bir araya gelince ortaya çıkıyor. Dünya da müzik şirketleri kadar enstrüman üreticilerinin de müzisyenlerle bir araya gelmesi , ürünlerde olduğu gibi markayı belirli isimlerle anılır hale getirmesi çok önemli bir durum. Bir Türk sanatçı olarak dünyaca ünlü bir marka ile anılmak benim içinde çok heyecan ve gurur verici .” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.