Schär’dan çoook çeşitli, çoook lezzetli kampanya

YAŞAM 05.04.2022 - 12:54, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1738+ kez okundu.
 

Schär’dan çoook çeşitli, çoook lezzetli kampanya

 Glutensiz gıda ürünleriyle 40 yıllık deneyime sahip marka Schär, 6 yeni reklam filmiyle dijital platformlarda. Schär markası, “Glutensiz ne ararsan Schär’da hepsi” adlı kampanyasıyla dijital platformlardaki yerini aldı. Kampanya kapsamında yayınlanan 6 yeni reklam filminde makarnadan kahvaltılık gevrek ve atıştırmalıklara, markanın birbirinden lezzetli ürün çeşitleri dinamik ve eğlenceli bir dille anlatılıyor.   McCann imzalı dijital filmlerde Schär, sabahları kahvaltılık gevrekle güne başlayanlara, mesai arası midesi kazınıp ofis çekmecelerini karıştıranlara ve makarna partilerinden vazgeçemeyenlere uzanan geniş bir kitleye sesleniyor. 40 yılı aşkın süredir glutensiz gıda sektöründe hizmet veren ve özel beslenme ihtiyacı olan insanların yaşamlarını iyileştirme vizyonuyla öne çıkan marka, ürün çeşitliliğine ve ürünlerinin lezzetine de dikkat çekiyor. 

 Glutensiz gıda ürünleriyle 40 yıllık deneyime sahip marka Schär, 6 yeni reklam filmiyle dijital platformlarda.

Schär markası, “Glutensiz ne ararsan Schär’da hepsi” adlı kampanyasıyla dijital platformlardaki yerini aldı. Kampanya kapsamında yayınlanan 6 yeni reklam filminde makarnadan kahvaltılık gevrek ve atıştırmalıklara, markanın birbirinden lezzetli ürün çeşitleri dinamik ve eğlenceli bir dille anlatılıyor. 

 McCann imzalı dijital filmlerde Schär, sabahları kahvaltılık gevrekle güne başlayanlara, mesai arası midesi kazınıp ofis çekmecelerini karıştıranlara ve makarna partilerinden vazgeçemeyenlere uzanan geniş bir kitleye sesleniyor. 40 yılı aşkın süredir glutensiz gıda sektöründe hizmet veren ve özel beslenme ihtiyacı olan insanların yaşamlarını iyileştirme vizyonuyla öne çıkan marka, ürün çeşitliliğine ve ürünlerinin lezzetine de dikkat çekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.