akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Sarıçam Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı.

SİYASET 05.12.2020 - 15:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1950+ kez okundu.
 

Sarıçam Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı yapıldı.

İyi Parti Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Dayanıklı Meclis toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sarıçam Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ başkanlığında toplandı. İyi Parti Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Dayanıklı Meclis toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.  Dayanıklı ; yaptıgı açıklamada Aralık ayı meclis olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararlar Sarıçam'ımıza hayırlı olsun. Yapılan Meclis toplantısına İyi parti Sarıçam  Belediye Meclis üyeleri olarak katıldık. Toplantıda gündeme alınan Adana Büyükşehir belediyesi evsel katı atık uygulaması Sarıçam Belediyesi tarafından, Sarıçam ilçesinde uygulamaya başlayacaktır. Bu uygulamada evlerden alınacak ücret daire başı 12.59 tl olarak belirlenmiştir. Büyükşehir Belediyesiyle, Sarıçam Belediyesindeki alınacak fiyatlar arasında farklı bir uygulama olacak,bu aradaki fiyat farkının Sarıçam halkının karşılamada çok güçlük çekeceği bir fiyat oldugunu düşünerek Fiyatın bu şekilde açıklanmasına Millet ittifakı olarak karşı çıktık. Karşı çıktığımız bu fiyat uygulamasına Cumhur ittifakı geçerli, Millet ittifakı olarak geçersiz oy kullandık.Gruptaki meclis üyesi fazlalılığıyla cumhur ittifakı oyları neticesinde evlerden alınacak ücret, daire başı 12.59 tl olarak kabul edilmiştir. dedi. Evlerden 12.59 tl olarak alınacak ücrette ve diğer işyerlerinden alınacak ücretlerde  Büyükşehir belediyesi ile arada  Aradaki fark 9 liralık fark olacak yani büyükşehir evsel katı atıktan ev başına 4.50 lira alırken Sarıçam 12.59 TL almak istiyor. Biz iyi parti meclis üyeleri olarak bu fiyat farkına Sarıçam halkının haklarını korumak için karşıyız .Fiyatın Yeniden düzenlenip konunun Mecliste yeniden gündeme gelmesini istiyoruz. Bugünkü fiyat uygulamasına İyi Parti Sarıçam İyi parti Meclis üyeleri olarak karşıyız. Aynı konu Büyükşehir Belediye meclisinde gündeme geldiğinde oradada karşı çıkacağız,dedi.
İyi Parti Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Dayanıklı Meclis toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sarıçam Belediye Meclisi Aralık ayı meclis toplantısı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ başkanlığında toplandı.

İyi Parti Sarıçam ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Dayanıklı Meclis toplantısı sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

 Dayanıklı ; yaptıgı açıklamada Aralık ayı meclis olağan toplantımızı gerçekleştirdik. Alınan kararlar Sarıçam'ımıza hayırlı olsun.

Yapılan Meclis toplantısına İyi parti Sarıçam  Belediye Meclis üyeleri olarak katıldık. Toplantıda gündeme alınan Adana Büyükşehir belediyesi evsel katı atık uygulaması Sarıçam Belediyesi tarafından, Sarıçam ilçesinde uygulamaya başlayacaktır. Bu uygulamada evlerden alınacak ücret daire başı 12.59 tl olarak belirlenmiştir. Büyükşehir Belediyesiyle, Sarıçam Belediyesindeki alınacak fiyatlar arasında farklı bir uygulama olacak,bu aradaki fiyat farkının Sarıçam halkının karşılamada çok güçlük çekeceği bir fiyat oldugunu düşünerek Fiyatın bu şekilde açıklanmasına Millet ittifakı olarak karşı çıktık. Karşı çıktığımız bu fiyat uygulamasına Cumhur ittifakı geçerli, Millet ittifakı olarak geçersiz oy kullandık.Gruptaki meclis üyesi fazlalılığıyla cumhur ittifakı oyları neticesinde evlerden alınacak ücret, daire başı 12.59 tl olarak kabul edilmiştir. dedi.

Evlerden 12.59 tl olarak alınacak ücrette ve diğer işyerlerinden alınacak ücretlerde  Büyükşehir belediyesi ile arada  Aradaki fark 9 liralık fark olacak yani büyükşehir evsel katı atıktan ev başına 4.50 lira alırken Sarıçam 12.59 TL almak istiyor. Biz iyi parti meclis üyeleri olarak bu fiyat farkına Sarıçam halkının haklarını korumak için karşıyız .Fiyatın Yeniden düzenlenip konunun Mecliste yeniden gündeme gelmesini istiyoruz. Bugünkü fiyat uygulamasına İyi Parti Sarıçam İyi parti Meclis üyeleri olarak karşıyız. Aynı konu Büyükşehir Belediye meclisinde gündeme geldiğinde oradada karşı çıkacağız,dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.