SARIÇAM’DAN ÇANAKKALE’YE PEDAL ÇEVİRECEK

YAŞAM 30.07.2021 - 06:40, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1692+ kez okundu.
 

SARIÇAM’DAN ÇANAKKALE’YE PEDAL ÇEVİRECEK

YENİ ROTA SARIÇAM’DAN ÇANAKKALE’YE

Yaptığı sosyal sorumluk projeleri ile adından söz ettiren Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı gazeteci Kemal Yücel, ‘Adana'dan Çanakkale'ye Her Pedal Bir Umut Olsun, Şehitlere Saygı Bisiklet Turu’ öncesi Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti. Kök hücre ve organ bağışı konusunda toplumsal duyarlılığın artması için düzenlediği dikkat çeken çalışmalarından dolayı Kemal Yücel'i tebrik eden Başkan Uludağ, Sarıçam Belediyesi olarak Yücel’in kök hücre bağışına dikkat çektiği çalışmasına her türlü desteği vereceklerini belirtti. “HAYAT KURTARMANIN EN İYİ YOLU BAĞIŞÇI OLMAKTIR” Kök hücre ve organ bağışı noktasında toplumsal bilincin artması için Sarıçam Belediyesi olarak her türlü etkinliğe destek vereceklerini belirten Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti “Kök hücre nakli bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın en önemli yolu, bağışçı olmaktır. Bağış bekleyen hastalarımızın çektiği sıkıntıları verdikleri yaşam mücadelesini hepimiz biliyoruz. Toplum olarak bu bilinci kazandığımızda kök hücre bağışı noktalarında daha az sıkıntı yaşanacaktır. Kemal kardeşimiz de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile bugüne kadar birçok hastaya umut ışığı oldu. Bizde kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Bunun yanında Adana’dan Çanakkale'ye kadar pedal çevireceği bisiklet turunun özel bir anlamı daha var. Çanakkale Savaşında kahramanlık destanı yazan Adanalı Şehitleri de unutmayarak, burada ki Adana Bayırı Şehitliğine Adana toprağı ve şanlı bayrağımızı da götürecek. Atalarımızın kahramanlık destanı yazarken şehit düştükleri topraklara memleket toprağını götürmesi bizlere ayrıca onur ve gurur verdi.” diye konuştu. 'Adana’dan Çanakkale'ye Her Pedal Bir Umut Olsun, Şehitlere Saygı Bisiklet Turu' adını verdiği tura çıkacak olan Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel’de, sponsorluk desteklerinden dolayı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür etti. Tur boyunca rotası üzerinde bulunan hastanelerdeki hasta çocukları da ziyaret edeceğini belirten Yücel, Sarıçam Belediyesi’nin hediyelerini moral olması açısından hastanede tedavi gören çocuklara götüreceklerini söyledi.
YENİ ROTA SARIÇAM’DAN ÇANAKKALE’YE

Yaptığı sosyal sorumluk projeleri ile adından söz ettiren Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı gazeteci Kemal Yücel, ‘Adana'dan Çanakkale'ye Her Pedal Bir Umut Olsun, Şehitlere Saygı Bisiklet Turu’ öncesi Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret etti.
Kök hücre ve organ bağışı konusunda toplumsal duyarlılığın artması için düzenlediği dikkat çeken çalışmalarından dolayı Kemal Yücel'i tebrik eden Başkan Uludağ, Sarıçam Belediyesi olarak Yücel’in kök hücre bağışına dikkat çektiği çalışmasına her türlü desteği vereceklerini belirtti.
“HAYAT KURTARMANIN EN İYİ YOLU BAĞIŞÇI OLMAKTIR”
Kök hücre ve organ bağışı noktasında toplumsal bilincin artması için Sarıçam Belediyesi olarak her türlü etkinliğe destek vereceklerini belirten Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti “Kök hücre nakli bekleyen binlerce insanın hayatını kurtarmanın en önemli yolu, bağışçı olmaktır. Bağış bekleyen hastalarımızın çektiği sıkıntıları verdikleri yaşam mücadelesini hepimiz biliyoruz. Toplum olarak bu bilinci kazandığımızda kök hücre bağışı noktalarında daha az sıkıntı yaşanacaktır. Kemal kardeşimiz de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile bugüne kadar birçok hastaya umut ışığı oldu. Bizde kendisine her türlü desteği vermeye hazırız. Bunun yanında Adana’dan Çanakkale'ye kadar pedal çevireceği bisiklet turunun özel bir anlamı daha var. Çanakkale Savaşında kahramanlık destanı yazan Adanalı Şehitleri de unutmayarak, burada ki Adana Bayırı Şehitliğine Adana toprağı ve şanlı bayrağımızı da götürecek. Atalarımızın kahramanlık destanı yazarken şehit düştükleri topraklara memleket toprağını götürmesi bizlere ayrıca onur ve gurur verdi.” diye konuştu.

'Adana’dan Çanakkale'ye Her Pedal Bir Umut Olsun, Şehitlere Saygı Bisiklet Turu' adını verdiği tura çıkacak olan Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği Başkanı Kemal Yücel’de, sponsorluk desteklerinden dolayı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a teşekkür etti. Tur boyunca rotası üzerinde bulunan hastanelerdeki hasta çocukları da ziyaret edeceğini belirten Yücel, Sarıçam Belediyesi’nin hediyelerini moral olması açısından hastanede tedavi gören çocuklara götüreceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.