akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ

EĞİTİM 23.06.2022 - 22:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1376+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ BEYAZ ÖNLÜK GİYME TÖRENİ

 SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ailesine 2020- 2021 ve 2021- 2022 eğitim- öğretim yıllarında katılan geleceğin doktorlarına ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni düzenledi.   Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’inci sınıf öğrencileri, ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreninde önlük giyerek hekimliğe giden yolda ilk adımı atmanın heyecanını ve mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşadı.   SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, gönderdikleri mesajla duygularını paylaştılar.   Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Sizler başarılı akademisyen olarak SANKO ve dünya genelinde önde gelen üniversite ve hastanelerde görev aldığınızda amacımıza ulaşmanın gururunu yaşarız” dedi.

 SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi ailesine 2020- 2021 ve 2021- 2022 eğitim- öğretim yıllarında katılan geleceğin doktorlarına ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni düzenledi.

 

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen törende, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi 1’inci sınıf öğrencileri, ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreninde önlük giyerek hekimliğe giden yolda ilk adımı atmanın heyecanını ve mutluluğunu aileleriyle birlikte yaşadı.

 

SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ile SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, gönderdikleri mesajla duygularını paylaştılar.

 

Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Sizler başarılı akademisyen olarak SANKO ve dünya genelinde önde gelen üniversite ve hastanelerde görev aldığınızda amacımıza ulaşmanın gururunu yaşarız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.