SANKO ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞINDA DEĞİŞİM

GÜNDEM 01.07.2022 - 06:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1694+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANLIĞINDA DEĞİŞİM

SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün katılımı ile düzenlenen Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni sırasında Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu’na devretti.   Abdulkadir Konukoğlu, görevi Zeki Konukoğlu’na devretmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Üniversitemizde yapacak çok işimiz, yetiştirecek sağlık profesyonellerimiz, gidecek çok yolumuz var. İşte bu anlayışla yolun bundan sonrası için mütevelli heyeti başkanlığı görevimi, Zeki Bey’e devretmekten mutluluk duyuyorum. Çıtayı daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum” dedi.   BU BİR VEDA DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIM Abdulkadir Konukoğlu, paylaşmak mutluluktur anlayışından hareketle, bölgede sağlık hizmetleri ve tedavi sunumunda çıtayı yükseltmek için 2013 yılında kurdukları SANKO Üniversitesi’nin dokuz yılda birbirinden değerli çalışmalara imza attığını söyledi.   Yöneticilerin günü geldiğinde görevi devretmesi gerektiğini ifade eden Konukoğlu, “Yönetime farklı bakış açısı, kuruma dinamizm gelmeli. SANKO Holding’de de bu nedenle görevi kardeşim Zeki Konukoğlu’na gurur ve mutlulukla devretmiştim. Bugün de görevimi aynı gurur ve heyecanla devretmenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.   Görev değişiminin hayırlı olması temennisinde bulunan Konukoğlu, “Üniversitemizin kurulduğu yıldan itibaren mütevelli heyet üyelerimiz ile üniversite yöneticilerinin gösterdiği özen, akademik ve idari kadronun çabası ve özverisi ile bugünlere geldik. katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   Yaşanan görev değişiminin bir veda olmadığının altını çizen Konukoğlu, “Sayın Rektörüm, bu bir veda değil, yine yanınızdayım, yine beraberiz. Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.  

SANKO Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün katılımı ile düzenlenen Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni sırasında Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini SANKO Holding Onursal Başkanı Zeki Konukoğlu’na devretti.

 

Abdulkadir Konukoğlu, görevi Zeki Konukoğlu’na devretmekten mutluluk duyduğunu belirterek, “Üniversitemizde yapacak çok işimiz, yetiştirecek sağlık profesyonellerimiz, gidecek çok yolumuz var. İşte bu anlayışla yolun bundan sonrası için mütevelli heyeti başkanlığı görevimi, Zeki Bey’e devretmekten mutluluk duyuyorum. Çıtayı daha yukarılara taşıyacağına inanıyorum” dedi.

 

BU BİR VEDA DEĞİL HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Abdulkadir Konukoğlu, paylaşmak mutluluktur anlayışından hareketle, bölgede sağlık hizmetleri ve tedavi sunumunda çıtayı yükseltmek için 2013 yılında kurdukları SANKO Üniversitesi’nin dokuz yılda birbirinden değerli çalışmalara imza attığını söyledi.

 

Yöneticilerin günü geldiğinde görevi devretmesi gerektiğini ifade eden Konukoğlu, “Yönetime farklı bakış açısı, kuruma dinamizm gelmeli. SANKO Holding’de de bu nedenle görevi kardeşim Zeki Konukoğlu’na gurur ve mutlulukla devretmiştim. Bugün de görevimi aynı gurur ve heyecanla devretmenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

 

Görev değişiminin hayırlı olması temennisinde bulunan Konukoğlu, “Üniversitemizin kurulduğu yıldan itibaren mütevelli heyet üyelerimiz ile üniversite yöneticilerinin gösterdiği özen, akademik ve idari kadronun çabası ve özverisi ile bugünlere geldik. katkı sunan herkese yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yaşanan görev değişiminin bir veda olmadığının altını çizen Konukoğlu, “Sayın Rektörüm, bu bir veda değil, yine yanınızdayım, yine beraberiz. Hayırlı, uğurlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.