SANKO ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ ADAY ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

EĞİTİM 06.04.2022 - 05:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2246+ kez okundu.
 

SANKO ÜNİVERSİTESİ AKADEMİSYENLERİ ADAY ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde" konulu kariyer günü kapsamında, Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde adaylarla bir araya geldi. Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şahin Sırmalı, “Şehir merkezinde yer alan üniversitemizde sadece sağlık alanında eğitim veriyoruz. Sağlık temalı bir üniversiteyiz. En büyük avantajlarımızdan biri kendimize ait bir hastanemizin olması” dedi. Öğrencilerin uygulamalı derslerini hastanede ve üniversite laboratuvarlarında gerçekleştirebildiğini anımsatan Prof. Dr. Sırmalı, “Öğrencilerimiz simülasyon laboratuvarında bulunan gerçek hasta tepkileri veren maketlerle, teorikte öğrendiklerini uygulamalı olarak gerçekleştiriyorlar. Tıp eğitimi, tıp mesleğini bırakana kadar devam ediyor” diye konuştu. Prof. Dr. Sırmalı, SANKO Üniversitesi’nin öğrencisine, eğitime ve akademik kadroya büyük önem verdiğini söyledi.

SANKO Üniversitesi akademisyenleri “Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde" konulu kariyer günü kapsamında, Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde adaylarla bir araya geldi.

Tıp Fakültesi Histoloji ve Embriyoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şahin Sırmalı, “Şehir merkezinde yer alan üniversitemizde sadece sağlık alanında eğitim veriyoruz. Sağlık temalı bir üniversiteyiz. En büyük avantajlarımızdan biri kendimize ait bir hastanemizin olması” dedi.

Öğrencilerin uygulamalı derslerini hastanede ve üniversite laboratuvarlarında gerçekleştirebildiğini anımsatan Prof. Dr. Sırmalı, “Öğrencilerimiz simülasyon laboratuvarında bulunan gerçek hasta tepkileri veren maketlerle, teorikte öğrendiklerini uygulamalı olarak gerçekleştiriyorlar. Tıp eğitimi, tıp mesleğini bırakana kadar devam ediyor” diye konuştu.

Prof. Dr. Sırmalı, SANKO Üniversitesi’nin öğrencisine, eğitime ve akademik kadroya büyük önem verdiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.