akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Salman "Bir Aktör Ne Yapıyor" adlı oyunuyla Antalya'da

SANAT 18.09.2021 - 08:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2170+ kez okundu.
 

Salman "Bir Aktör Ne Yapıyor" adlı oyunuyla Antalya'da

Ruhsar'ın "Biguli"si, Ekmek Teknesi'nin "Taaruz"u, pek çok dizi ve filmin seslendirmesinde aranan seslerden biri haline gelen Deniz Salman, tiyatroseverlerle Antalya'da buluştu. Son olarak Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun "3+1 Zombili", "Binbir Gece Masalları", "Kanadı Kırık Bir Kuş Misali: Cahide Sonku" oyunlarında sahneye çıkan Deniz Salman bu defa kendi oyunu için sahnedeydi. Antalya seyircisi Deniz Salman’ın yazıp, Uğraş Atay’ın yönetmenliğini icra ettiği “Bir Aktör Ne Yapıyor?” oyunuyla pandemiyi bir buçuk saatliğine de olsa unutup keyifli anlar geçirdi. Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen oyun Antalya seyircisinden tam not aldı.

Ruhsar'ın "Biguli"si, Ekmek Teknesi'nin "Taaruz"u, pek çok dizi ve filmin seslendirmesinde aranan seslerden biri haline gelen Deniz Salman, tiyatroseverlerle Antalya'da buluştu. Son olarak Çiğdem Tunç Tiyatrosu'nun "3+1 Zombili", "Binbir Gece Masalları", "Kanadı Kırık Bir Kuş Misali: Cahide Sonku" oyunlarında sahneye çıkan Deniz Salman bu defa kendi oyunu için sahnedeydi.

Antalya seyircisi Deniz Salman’ın yazıp, Uğraş Atay’ın yönetmenliğini icra ettiği “Bir Aktör Ne Yapıyor?” oyunuyla pandemiyi bir buçuk saatliğine de olsa unutup keyifli anlar geçirdi. Kültür Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen oyun Antalya seyircisinden tam not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.