akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Salgın döneminde her alanda dizi sektörü çok büyüdü

SANAT 01.05.2021 - 10:26, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1882+ kez okundu.
 

Salgın döneminde her alanda dizi sektörü çok büyüdü

“Sahne Beni Bırakmadığı Sürece Ayrılamayacağım Bir Sevgili”

Tiyatro ve sahnenin usta ismi Altan Gördüm, oyunculuğu, Vahide Perçin ile kurdukları akademiyi ve gelecek hedeflerini MAG okurları için anlattı.  Usta sanatçı, Akademi 35 Buçuk Sanat Evi Kurucusu Altan Gördüm, MAG Mayıs sayısında merak edilenleri yanıtladı.    Oyunculuk tutkusunu çok küçük yaşlarda fark ettiğini belirten usta isim, “Oyunculuk tutkusu çok erken yaşlarda fark ediliyor bana da öyle oldu. Yakın çevremi gözlemleyip onların özel bulduğum yanlarını kurgulayıp, yine onların olduğu ortamlarda küçük gösteriler halinde sunmak ilk oyunculuk deneyimim diyebiliriz” diye konuştu. Tiyatroyu ve sahneyi ayrılamayacağı bir sevgili olarak betimleyen Gördüm, “Bazen o sevgiliyi ihmal etsem de beni her zaman ilk günkü heyecan ve aşkla bıraktığım yerde bekler. Onunla tekrar birlikte olmak hem büyük bir mutluluk hem de büyük bir sorumluluk. Bu duyguları yaşayabilmek için hep hazır ve zinde olmalı, öyle yaşamalıyım” dedi.     Akademi 35 Buçuk ile yeni oyuncular yetiştiren başarılı sanatçı, öncelikle onlar iyi birer insan olmaları gerektiğini öğrettiğinin altını çizdi. İyi bir oyuncu olmanın en büyük şartının doğuştan gelen yetenekler olduğunu belirten Gördüm, “Oyunculuk ve sanat okullarında size yetenek öğretmezler. Var olan yeteneğinizi geliştirmenizi, kullanabilmenizi öğretirler” dedi.   Çekici, gizemli ve duru güzelliği ile kariyerinde emin adımlar ilerleyen Funda Eryiğit’in kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs,  dopdolu içeriği, Anneler Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.
“Sahne Beni Bırakmadığı Sürece Ayrılamayacağım Bir Sevgili”

Tiyatro ve sahnenin usta ismi Altan Gördüm, oyunculuğu, Vahide Perçin ile kurdukları akademiyi ve gelecek hedeflerini MAG okurları için anlattı.

 Usta sanatçı, Akademi 35 Buçuk Sanat Evi Kurucusu Altan Gördüm, MAG Mayıs sayısında merak edilenleri yanıtladı. 

 

Oyunculuk tutkusunu çok küçük yaşlarda fark ettiğini belirten usta isim, “Oyunculuk tutkusu çok erken yaşlarda fark ediliyor bana da öyle oldu. Yakın çevremi gözlemleyip onların özel bulduğum yanlarını kurgulayıp, yine onların olduğu ortamlarda küçük gösteriler halinde sunmak ilk oyunculuk deneyimim diyebiliriz” diye konuştu. Tiyatroyu ve sahneyi ayrılamayacağı bir sevgili olarak betimleyen Gördüm, “Bazen o sevgiliyi ihmal etsem de beni her zaman ilk günkü heyecan ve aşkla bıraktığım yerde bekler. Onunla tekrar birlikte olmak hem büyük bir mutluluk hem de büyük bir sorumluluk. Bu duyguları yaşayabilmek için hep hazır ve zinde olmalı, öyle yaşamalıyım” dedi.

 

 

Akademi 35 Buçuk ile yeni oyuncular yetiştiren başarılı sanatçı, öncelikle onlar iyi birer insan olmaları gerektiğini öğrettiğinin altını çizdi. İyi bir oyuncu olmanın en büyük şartının doğuştan gelen yetenekler olduğunu belirten Gördüm, “Oyunculuk ve sanat okullarında size yetenek öğretmezler. Var olan yeteneğinizi geliştirmenizi, kullanabilmenizi öğretirler” dedi.

 

Çekici, gizemli ve duru güzelliği ile kariyerinde emin adımlar ilerleyen Funda Eryiğit’in kapak yıldızı olduğu MAG Mayıs,  dopdolu içeriği, Anneler Günü özel dosyası, röportajları ve yazarları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom’da online olarak okurlarıyla buluşuyor. Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @magdergi Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.