akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Sait Doğan: YENİ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ

SİYASET 20.05.2021 - 07:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2455+ kez okundu.
 

Sait Doğan: YENİ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan: YENİ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ     Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan, “Artık herkesin kendini rahat ve özgür hissedeceği, memleket işlerine gerçekten çözüm üretilen bir siyasi parti var. Bu günden sonra artık yeni şeyler söyleyeceğiz” dedi.   Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan Muharrem İnce’nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı, “Bin Günde Memleket Hareketi”, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gün olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyete başladı.   Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı’na Adana’nın tanınan isimlerinden Sait Doğan getirildi. Yüreğir’deki herkese dokunmak istediklerini anlatan Doğan, “Henüz yeni bir parti olmamıza rağmen gördüğümüz ilgi bizi ilerisi için mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.     Yüreğir’de ilçe yönetimi oluşturmak için çalışmalara başladıklarını aktaran Doğan, “Memleket Partisi, memleketteki herkes için var. Bize tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için artık işbaşındayız. Bugüne kadar ki tecrübelerimizi kullanarak yol alacağız” dedi.   Memleket Pa

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan:

YENİ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİZ

 

 

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Sait Doğan, “Artık herkesin kendini rahat ve özgür hissedeceği, memleket işlerine gerçekten çözüm üretilen bir siyasi parti var. Bu günden sonra artık yeni şeyler söyleyeceğiz” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nden ayrılan Muharrem İnce’nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı, “Bin Günde Memleket Hareketi”, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gün olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyete başladı.

 

Memleket Partisi Yüreğir İlçe Başkanlığı’na Adana’nın tanınan isimlerinden Sait Doğan getirildi. Yüreğir’deki herkese dokunmak istediklerini anlatan Doğan, “Henüz yeni bir parti olmamıza rağmen gördüğümüz ilgi bizi ilerisi için mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.  

 

Yüreğir’de ilçe yönetimi oluşturmak için çalışmalara başladıklarını aktaran Doğan, “Memleket Partisi, memleketteki herkes için var. Bize tevdi edilen görevi en iyi şekilde yapmak için artık işbaşındayız. Bugüne kadar ki tecrübelerimizi kullanarak yol alacağız” dedi.

 

Memleket Pa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.