akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Sağlıkçıları unutmadılar

YAŞAM 03.01.2021 - 22:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1333+ kez okundu.
 

Sağlıkçıları unutmadılar

Sağlıkçıları unutmadılar   ADANA - Kızılay Seyhan Şube Başkanlığı yöneticileri, bir vefa örneği göstererek, yılbaşı gecesi mesaide olan sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadılar. Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca’yı temsil eden yönetim kurulu üyesi ve gazeteci İsa Ekici, yılbaşı gecesi beraberinde Kızılay Seyhan Kadın Kolları Başkanı Nuriye Arıkan, Gençlik Kolları Başkanı Semanur İşlek, Seyhan Kızılay Kurum Müdürü Yunus Emre Şık ve Gençlik Kolları Gönüllüleri ile birlikte Gecesi Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. İsa Ekici ve beraberindekiler, sağlık ordumuzun kahramanları hemşireler ve diğer sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayıp devamlı yanlarında olduklarını gösterdiler. Adana Doğum Ve Çocuk Bakımevine bağlı Marsa Doğumevi Ve Yenidoğan Hastanesi Müdür Yardımcısı Berna Şahin, Sorumlu Hemşire Nilüfer Cinkır ile bir süre sohbet eden Kızılay Seyhan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İsa Ekici ile beraberindekiler, yanlarında getirdikleri yılbaşı pastalarını sağlık çalışanlarına ikram ettiler. Bu güzel sürpriz için teşekkür eden sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan İsa Ekici, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının 2021 yılında son bulmasını dilediklerini iletti. Gece-gündüz fedakârca mücadele eden sağlık çalışanlarına minnet duyduklarını bildiren Ekici, “Bu zor günlerimizde ölümü göze alarak insanları hayata döndürmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza bu fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kötü günlerin bir an önce bitmesini ve insanlığın normal yaşamına dönmesini diliyoruz. Kızılay olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. 2021’in sağlık çalışanlarımızın dileklerinin yerine geldiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Sağlıkçıları unutmadılar

 

ADANA - Kızılay Seyhan Şube Başkanlığı yöneticileri, bir vefa örneği göstererek, yılbaşı gecesi mesaide olan sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadılar.

Kızılay Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca’yı temsil eden yönetim kurulu üyesi ve gazeteci İsa Ekici, yılbaşı gecesi beraberinde Kızılay Seyhan Kadın Kolları Başkanı Nuriye Arıkan, Gençlik Kolları Başkanı Semanur İşlek, Seyhan Kızılay Kurum Müdürü Yunus Emre Şık ve Gençlik Kolları Gönüllüleri ile birlikte Gecesi Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. İsa Ekici ve beraberindekiler, sağlık ordumuzun kahramanları hemşireler ve diğer sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayıp devamlı yanlarında olduklarını gösterdiler.

Adana Doğum Ve Çocuk Bakımevine bağlı Marsa Doğumevi Ve Yenidoğan Hastanesi Müdür Yardımcısı Berna Şahin, Sorumlu Hemşire Nilüfer Cinkır ile bir süre sohbet eden Kızılay Seyhan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İsa Ekici ile beraberindekiler, yanlarında getirdikleri yılbaşı pastalarını sağlık çalışanlarına ikram ettiler.

Bu güzel sürpriz için teşekkür eden sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını vurgulayan İsa Ekici, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının 2021 yılında son bulmasını dilediklerini iletti.

Gece-gündüz fedakârca mücadele eden sağlık çalışanlarına minnet duyduklarını bildiren Ekici, “Bu zor günlerimizde ölümü göze alarak insanları hayata döndürmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza bu fedakârlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kötü günlerin bir an önce bitmesini ve insanlığın normal yaşamına dönmesini diliyoruz. Kızılay olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. 2021’in sağlık çalışanlarımızın dileklerinin yerine geldiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.