Safiye Uruk 14 Yaşım gözyaşım adlı kitabı ile okurlarının karşısına çıktı!

KÜLTÜR 03.07.2022 - 22:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2220+ kez okundu.
 

Safiye Uruk 14 Yaşım gözyaşım adlı kitabı ile okurlarının karşısına çıktı!

Araştırmacı yazar Safiye Uruk iki yıl aranın ardından, Üçüncü kitabı 14 Yaşım gözyaşım adlı kitabı ile okurlarının karşısına çıktı!

Safiye Uruk'un 3. kitabı 14 YAŞIM GÖZYAŞIM yayında.  FLU yazarı Safiye Uruk'tan Doksanlı yılların sonlarında başlayan en saf duyguların anlatıldığı bir roman… Flu kitabı ile adından söz ettiren ve olumlu geri dönüşler alan Safiye Uruk Üçüncü roman çalışmasını okurlarının beğenisine sundu. Roman, sade ve sürükleyici hikâyesi ile okurları ilk andan itibaren etkisi altına alıyor.  İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi için sabır ve umuda ihtiyaç duyduklarını ifade eden Safiye Uruk; Yolları henüz 14 yaşlarındayken kesişen Eylül ve Alper, daha önce hissetmedikleri duyguları gelişimlerinin başlangıç yıllarında birbirleriyle hiç konuşma fırsatı bulamadan kendi içlerinde yaşamaya başlarlar. Doksanlı yılların sonlarında başlayan ve dijital çağın yaşama dahil olduğu geçiş dönemlerinde yaşanan olayların eğlenceli ve duygusal yönleriyle ele alındığı kitapta, kahramanların zaman zaman iç dünyalarına dönmeleri, zaman zamansa duygularıyla çelişmeleri ele alınmıştır. ‘’Okurların hayatlarından izler bulabileceği, sıcak ve samimi duygularla kaleme alınan bir roman yazmak istedim.  Hayatı mücadelelerle geçen bir kadın olarak; umudun gücüne inanıyorum. diye konuştu.
Araştırmacı yazar Safiye Uruk iki yıl aranın ardından, Üçüncü kitabı 14 Yaşım gözyaşım adlı kitabı ile okurlarının karşısına çıktı!

Safiye Uruk'un 3. kitabı 14 YAŞIM GÖZYAŞIM yayında. 

FLU yazarı Safiye Uruk'tan Doksanlı yılların sonlarında başlayan en saf duyguların anlatıldığı bir roman…

Flu kitabı ile adından söz ettiren ve olumlu geri dönüşler alan Safiye Uruk Üçüncü roman çalışmasını okurlarının beğenisine sundu.

Roman, sade ve sürükleyici hikâyesi ile okurları ilk andan itibaren etkisi altına alıyor. 

İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi için sabır ve umuda ihtiyaç duyduklarını ifade eden Safiye Uruk; Yolları henüz 14 yaşlarındayken kesişen Eylül ve Alper, daha önce hissetmedikleri duyguları gelişimlerinin başlangıç yıllarında birbirleriyle hiç konuşma fırsatı bulamadan kendi içlerinde yaşamaya başlarlar. Doksanlı yılların sonlarında başlayan ve dijital çağın yaşama dahil olduğu geçiş dönemlerinde yaşanan olayların eğlenceli ve duygusal yönleriyle ele alındığı kitapta, kahramanların zaman zaman iç dünyalarına dönmeleri, zaman zamansa duygularıyla çelişmeleri ele alınmıştır.


‘’Okurların hayatlarından izler bulabileceği, sıcak ve samimi duygularla kaleme alınan bir roman
yazmak istedim.  Hayatı mücadelelerle geçen bir kadın olarak; umudun gücüne inanıyorum. diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.