akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

S SPORT PLUS’IN YENİ REKLAM KAMPANYASI YAYINDA

DÜNYA 17.12.2020 - 08:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1198+ kez okundu.
 

S SPORT PLUS’IN YENİ REKLAM KAMPANYASI YAYINDA

Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA; F1, UFC ve NFL gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturan S Sport Plus uygulamasının yeni kampanya filmi yayınlandı.

S Sport Plus’ın FCBRAM imzalı yeni reklam kampanyası başladı. “Sporseverin Yeni Alışkanlığı” mottosuyla yayınlanan film “Kurulum Yok” ve “Taahhüt Yok” isimli iki seri olarak çekildi. Kampanya, S Sport Plus’ın sporseverlerin yayın izleme alışkanlıklarında yarattığı değişim ve yenilikleri eğlenceli bir dille öne çıkartıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Olgu Baran oturuyor.    Kovid-19 tedbirleri sebebiyle online gerçekleştirilen çekimlerde, sette yalnızca prodüksiyon ekibi yer aldı. Toplamda 45 kişinin çalıştığı filmin setinde Kovid-19 riskine karşı gerekli tüm önlemler alındı.    Marka ve ajans ekipleri ise online sette eğlenceli anlar yaşadı. Oyuncuların uyumu tüm ekibe de yansıyınca oldukça keyifli bir çekim süreci yaşandı. 
Premier Lig, La Liga, Bundesliga, NBA; F1, UFC ve NFL gibi dünyanın önde gelen spor organizasyonlarını sporseverlerle buluşturan S Sport Plus uygulamasının yeni kampanya filmi yayınlandı.

S Sport Plus’ın FCBRAM imzalı yeni reklam kampanyası başladı. “Sporseverin Yeni Alışkanlığı” mottosuyla yayınlanan film “Kurulum Yok” ve “Taahhüt Yok” isimli iki seri olarak çekildi. Kampanya, S Sport Plus’ın sporseverlerin yayın izleme alışkanlıklarında yarattığı değişim ve yenilikleri eğlenceli bir dille öne çıkartıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Olgu Baran oturuyor. 

 

Kovid-19 tedbirleri sebebiyle online gerçekleştirilen çekimlerde, sette yalnızca prodüksiyon ekibi yer aldı. Toplamda 45 kişinin çalıştığı filmin setinde Kovid-19 riskine karşı gerekli tüm önlemler alındı. 

 

Marka ve ajans ekipleri ise online sette eğlenceli anlar yaşadı. Oyuncuların uyumu tüm ekibe de yansıyınca oldukça keyifli bir çekim süreci yaşandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.