Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali’ne başvurular başladı!

KÜLTÜR 06.11.2020 - 06:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1630+ kez okundu.
 

Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali’ne başvurular başladı!

13. “ROFİFE” Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali’ne başvurular başladı!   Düzenlendiği yıldan bu yana farklı şehirlerde gerçekleştirilen ve gençleri çağdaş sinemaya teşvik etmek amacıyla yola çıkan Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali, 13. yılında sanatseverlerle buluşuyor! 19 – 21 Mart tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan festival, “Covid-19” salgını tedbirleri alınarak gerçekleştirilecek. Festivale film başvuruları ise, Kasım ayı itibariyle başladı. Kurmaca, Belgesel, Animasyon ve Deneysel kategorilerinde film alımlarına başlayan festivale katılımcılar http://www.rofife.org/tr web adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Ayrıca bu yıla özel, festivale bir kategori daha eklendi. Sağlık çalışanları için yapılan kısa filmlerin değerlendirileceği bu kategoride; jüri tarafından beğenilen filme özel ödül verilecek. Festivale başvurular ise 1 Şubat 2021’de sona erecek. Festival kapsamında Türk Sinemasına destek veren sanatçılara verilen Ustaya Saygı, Onur, Emek, Başarı, Uluslararası Başarı ve Sanata Evet ödüllerinin sahipleri ile festivalin kısa film yarışmasında Kurmaca, Belgesel, Animasyon ve Deneysel kategorilerindeki adaylar da Mart 2021’de açıklanacak! Festival hakkında daha detaylı bilgi sosyal medya hesaplarından alınabiliyor.  

13. “ROFİFE” Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali’ne başvurular başladı!

 

Düzenlendiği yıldan bu yana farklı şehirlerde gerçekleştirilen ve gençleri çağdaş sinemaya teşvik etmek amacıyla yola çıkan Rotary Uluslararası Kısa Film Festivali, 13. yılında sanatseverlerle buluşuyor! 19 – 21 Mart tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan festival, “Covid-19” salgını tedbirleri alınarak gerçekleştirilecek.

Festivale film başvuruları ise, Kasım ayı itibariyle başladı. Kurmaca, Belgesel, Animasyon ve Deneysel kategorilerinde film alımlarına başlayan festivale katılımcılar http://www.rofife.org/tr web adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Ayrıca bu yıla özel, festivale bir kategori daha eklendi. Sağlık çalışanları için yapılan kısa filmlerin değerlendirileceği bu kategoride; jüri tarafından beğenilen filme özel ödül verilecek. Festivale başvurular ise 1 Şubat 2021’de sona erecek.

Festival kapsamında Türk Sinemasına destek veren sanatçılara verilen Ustaya Saygı, Onur, Emek, Başarı, Uluslararası Başarı ve Sanata Evet ödüllerinin sahipleri ile festivalin kısa film yarışmasında Kurmaca, Belgesel, Animasyon ve Deneysel kategorilerindeki adaylar da Mart 2021’de açıklanacak!

Festival hakkında daha detaylı bilgi sosyal medya hesaplarından alınabiliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.