Recai Mercimek'ten yeni yıl mesajı.

SİYASET 31.12.2021 - 09:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1295+ kez okundu.
 

Recai Mercimek'ten yeni yıl mesajı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek yeni yıl mesajı yayınladı.

Adana Büyükşehir Meclis toplantılarında Adananın sorunlarını gündeme getiren,Adana için gecesini gündüzüne katan, İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek Yeni yılın insanlığa umut Barış,kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu. Mercimek yaptığı konuşmada ''Adana'da İyi Parti olarak Adanamızı geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Bunu hep birlikte birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz''. 2022 yılının hepimize, Evlerimize, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyorum.’’  dedi  
Adana Büyükşehir Belediye Başkan yardımcısı ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek yeni yıl mesajı yayınladı.

Adana Büyükşehir Meclis toplantılarında Adananın sorunlarını gündeme getiren,Adana için gecesini gündüzüne katan, İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek Yeni yılın insanlığa umut Barış,kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Mercimek yaptığı konuşmada ''Adana'da İyi Parti olarak Adanamızı geleceğe taşıyacak projelerimizle, kentimize değer katmayı sürdüreceğiz. Bunu hep birlikte birliğimiz, beraberliğimiz ve sevgimizle gerçekleştireceğiz''.

2022 yılının hepimize, Evlerimize, şehrimize ve ülkemize sağlık, esenlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı kutluyorum.’’  dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.