akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Ramazan Bayramı’nda tatile ilgi 2022 için en yüksek seviyeye ulaştı.

TURİZM 14.05.2022 - 09:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1487+ kez okundu.
 

Ramazan Bayramı’nda tatile ilgi 2022 için en yüksek seviyeye ulaştı.

Pandeminin etkisinin azalması ile normalleşme adımlarının ardından turizm sektöründe hareketlilik başladı ve geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda tatile ilgi 2022 için en yüksek seviyeye ulaştı.   “Önce Türkiye’yi Keşfet” mottosu ile 2007 yılından bu yana online turizm sektörüne yön veren ve 20.000’in üzerinde konaklama alternatifi listeleyen Türkiye’nin otel ve villa arama motoru Neredekal.com, web sitesine gelen yoğun trafikten yola çıkarak, geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatil istatistiklerini hazırladı. Neredekal.com’u bayram tatilini planlamak için ziyaret eden 1,5 milyon tatilseverin tercihlerinden yola çıkarak Türkiye’nin tatil yoğunluğu haritası oluşturuldu. İşte, bölge bölge Ramazan Bayramı analizi…Bayram haftasının öncesinde ve bayram esnasında en çok aratılan destinasyonlar sırasıyla:     * 1 - Bodrum, Muğla     * 2 - Fethiye, Muğla     * 3 - Çeşme, İzmir     * 4 - Kumluca, Antalya     * 5 - Ayvalık, Balıkesir     * 6 - Datça, Muğla     * 7 - Marmaris, Muğla     * 8 - Kapadokya, Nevşehir     * 9 - Kaş, Antalya     * 10 - Erdemli, Mersin*  şeklinde gerçekleşti.

Pandeminin etkisinin azalması ile normalleşme adımlarının ardından turizm sektöründe hareketlilik başladı ve geçtiğimiz Ramazan Bayramı’nda tatile ilgi 2022 için en yüksek seviyeye ulaştı.
 
“Önce Türkiye’yi Keşfet” mottosu ile 2007 yılından bu yana online turizm sektörüne yön veren ve 20.000’in üzerinde konaklama alternatifi listeleyen Türkiye’nin otel ve villa arama motoru Neredekal.com, web sitesine gelen yoğun trafikten yola çıkarak, geçtiğimiz Ramazan Bayramı tatil istatistiklerini hazırladı. Neredekal.com’u bayram tatilini planlamak için ziyaret eden 1,5 milyon tatilseverin tercihlerinden yola çıkarak Türkiye’nin tatil yoğunluğu haritası oluşturuldu. İşte, bölge bölge Ramazan Bayramı analizi…Bayram haftasının öncesinde ve bayram esnasında en çok aratılan destinasyonlar sırasıyla:
    * 1 - Bodrum, Muğla
    * 2 - Fethiye, Muğla
    * 3 - Çeşme, İzmir
    * 4 - Kumluca, Antalya
    * 5 - Ayvalık, Balıkesir
    * 6 - Datça, Muğla
    * 7 - Marmaris, Muğla
    * 8 - Kapadokya, Nevşehir
    * 9 - Kaş, Antalya
    * 10 - Erdemli, Mersin* 
şeklinde gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.