RAGIB NARİN’DEN “VUR BENİ” TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA!

SANAT 30.08.2021 - 06:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2413+ kez okundu.
 

RAGIB NARİN’DEN “VUR BENİ” TÜM DİJİTAL PLATFORMLARDA!

Türk Pop Müziği’nin genç ve başarılı seslerinden Ragıb Narin, yedinci teklisi “Vur Beni”yi Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturuyor. Nisan 2021’de yayınladığı “Mucize” şarkısı ile Spotify ve dijital platformlarda büyük beğeni toplayan Ragıb Narin, yine söz ve müziği kendisine ait “Vur Beni” şarkısını 27 Ağustos’ta dinleyici ile buluşturacak.      “2014 yılında ilk yaptığım hareketli şarkılardan biriydi. 8 yıldır sakladığım bir şarkıydı, çok iyi bir düzenleme olmasını istiyordum, o yüzden bu zamana kadar bekledim” dediği “Vur Beni” şarkısının aranjesi Sabı Saltıel’e ait. Şarkının klibi ise yönetmen Ahmet Can Tekin’in imzasını taşıyor.     Ragıb Narin’in, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” ve “Mucize”nin ardından yedinci teklisi “Vur Beni” Pasion Turca etiketi ile tüm dijital platformlarda.    Ragıb Narin hakkında daha fazla bilgi, görsel ve röportaj istekleri için; Pasion Turca PR Manager – Hakan Akoğlu - hakan@pasionturca.net - 0533 499 41 49 - 0212 2744348

Türk Pop Müziği’nin genç ve başarılı seslerinden Ragıb Narin, yedinci teklisi “Vur Beni”yi Pasion Turca etiketiyle tüm dijital platformlarda dinleyici ile buluşturuyor.

Nisan 2021’de yayınladığı “Mucize” şarkısı ile Spotify ve dijital platformlarda büyük beğeni toplayan Ragıb Narin, yine söz ve müziği kendisine ait “Vur Beni” şarkısını 27 Ağustos’ta dinleyici ile buluşturacak.   

 

“2014 yılında ilk yaptığım hareketli şarkılardan biriydi. 8 yıldır sakladığım bir şarkıydı, çok iyi bir düzenleme olmasını istiyordum, o yüzden bu zamana kadar bekledim” dediği “Vur Beni” şarkısının aranjesi Sabı Saltıel’e ait. Şarkının klibi ise yönetmen Ahmet Can Tekin’in imzasını taşıyor.  

 

Ragıb Narin’in, 2019 yılından bu yana dinleyici ile paylaştığı “Sevda Çiçeği”, “Gecekondu”, “Mavi”, “Gel Diyemem” “Menekşem” ve “Mucize”nin ardından yedinci teklisi “Vur Beni” Pasion Turca etiketi ile tüm dijital platformlarda. 

 

Ragıb Narin hakkında daha fazla bilgi, görsel ve röportaj istekleri için; Pasion Turca PR Manager – Hakan Akoğlu - hakan@pasionturca.net - 0533 499 41 49 - 0212 2744348

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.