akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Radyo sahipleri Vali Elban'ı ziyaret etti

DİĞER 16.02.2021 - 06:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1845+ kez okundu.
 

Radyo sahipleri Vali Elban'ı ziyaret etti

VALİ ELBAN MEDYANIN GÖRÜNMEYEN YÜZLERİNİ AĞIRLADI Vali Süleyman Elban, 13 Şubat Dünya Radyo Günü vesilesiyle Adana’da yayın yapan radyoların sahiplerini makamında ağırladı. Radyonun tarihinin ve gelişen teknolojiyle birlikte bu alanda meydana gelen gelişmelerin de ayrıntılarıyla değerlendirildiği ziyarete radyolarını temsilen; TRT Çukurova Radyosu’ndan Fethiye Kılıç, Radyo Seyhan’dan Efsun Tekyeten, Aşkfm Türkiye ve Jest Fm’den Vedat Gündoğan, Radyo Deva’dan Derya Yüksekdağ, One Fm’den Ercan Matyar, Lider Fm’den Ersen Tüzener, Yıldız Fm’den Ferit Çağlayan, Akdeniz Fm ve Meşk Fm’den Hasan Şahin, Radyo Erkan ve Güney Fm’den Murat Akgün, Adana Fm’den Çetin Ulucan, Radyo Hayat’tan Ömer Avcu, 01 Fm’den Umut Yüzer katıldı. Radyo yayıncılarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Elban “Radyo, kitle iletişim araçlarımızın temel taşlarından birisidir. İcat edildiği günden bu yana önemini kaybetmeyen radyo, günümüzde hala önemli bir kitle iletişim aracıdır. Sizlerin vasıtasıyla gerçekleştirilen radyo yayınlarıyla toplumumuza; eğitim, haberleşme, eğlence, reklam gibi birçok farklı içerikte yayın hizmeti sunuluyor. Bu vesileyle, tüm radyo emekçilerimizin Dünya Radyo Günü’nü tebrik ediyor, radyocularımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. Radyo yayıncılarının kabulü ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür ettikleri ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sonlandı.

VALİ ELBAN MEDYANIN GÖRÜNMEYEN YÜZLERİNİ AĞIRLADI


Vali Süleyman Elban, 13 Şubat Dünya Radyo Günü vesilesiyle Adana’da yayın yapan radyoların sahiplerini makamında ağırladı.
Radyonun tarihinin ve gelişen teknolojiyle birlikte bu alanda meydana gelen gelişmelerin de ayrıntılarıyla değerlendirildiği ziyarete radyolarını temsilen; TRT Çukurova Radyosu’ndan Fethiye Kılıç, Radyo Seyhan’dan Efsun Tekyeten, Aşkfm Türkiye ve Jest Fm’den Vedat Gündoğan, Radyo Deva’dan Derya Yüksekdağ, One Fm’den Ercan Matyar, Lider Fm’den Ersen Tüzener, Yıldız Fm’den Ferit Çağlayan, Akdeniz Fm ve Meşk Fm’den Hasan Şahin, Radyo Erkan ve Güney Fm’den Murat Akgün, Adana Fm’den Çetin Ulucan, Radyo Hayat’tan Ömer Avcu, 01 Fm’den Umut Yüzer katıldı.
Radyo yayıncılarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu dile getiren Vali Elban “Radyo, kitle iletişim araçlarımızın temel taşlarından birisidir. İcat edildiği günden bu yana önemini kaybetmeyen radyo, günümüzde hala önemli bir kitle iletişim aracıdır. Sizlerin vasıtasıyla gerçekleştirilen radyo yayınlarıyla toplumumuza; eğitim, haberleşme, eğlence, reklam gibi birçok farklı içerikte yayın hizmeti sunuluyor. Bu vesileyle, tüm radyo emekçilerimizin Dünya Radyo Günü’nü tebrik ediyor, radyocularımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.
Radyo yayıncılarının kabulü ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür ettikleri ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sonlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.