akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Prof. Dr. Tuncel: “Hedefimiz, Adana

GÜNDEM 09.07.2021 - 08:08, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2391+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Tuncel: “Hedefimiz, Adana

Adana Ekonomisine Yön Verenler Çukurova Üniversitesinde Buluştu   Prof. Dr. Tuncel: “Hedefimiz, Adana’mız ve Bölgemizin Kazanması İçin Üniversitemiz ile İş Dünyası Arasındaki İşbirliği Mekanizmalarını Hep Birlikte Harekete Geçirmek”   Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana ekonomisine yön verenlerle bir araya geldi. İş dünyası ile işbirliğin geliştirilmesi konusuna büyük önem verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Tuncel, “Şehrimizin tüm paydaşları için değer yaratacak aksiyonları Çukurova Üniversitesi olarak hayata geçiriyoruz” dedi.   Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel üniversite-sanayi-tarım işbirliğinin geliştirilmesi için somut adımlar atmaya devam ediyor.   Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Rektör Prof. Dr. Tuncel’in davetlisi olarak kayıkhanede bir araya geldi. Çukurova Üniversitesi ile yapılabilecek iş birlikteliklerinin masaya yatırıldığı görüşmede Prof. Dr. Tuncel, üniversite-sanayi-tarım işbirliğini çok önemsediklerini yineleyerek, “Hedefimiz, Adana’mız ve bölgemizin kazanması için Üniversitemiz ile iş dünyası arasındaki işbirliği mekanizmalarını hep birlikte harekete geçirmek. İşbirliklerinin hem Üniversitemiz hem de şehrimiz açısından çok faydalı neticeler ortaya koyacağına inanıyorum” dedi.

Adana Ekonomisine Yön Verenler Çukurova Üniversitesinde Buluştu

 

Prof. Dr. Tuncel: “Hedefimiz, Adana’mız ve Bölgemizin Kazanması İçin Üniversitemiz ile İş Dünyası Arasındaki İşbirliği Mekanizmalarını Hep Birlikte Harekete Geçirmek”

 

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Adana ekonomisine yön verenlerle bir araya geldi. İş dünyası ile işbirliğin geliştirilmesi konusuna büyük önem verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Tuncel, “Şehrimizin tüm paydaşları için değer yaratacak aksiyonları Çukurova Üniversitesi olarak hayata geçiriyoruz” dedi.

 

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel üniversite-sanayi-tarım işbirliğinin geliştirilmesi için somut adımlar atmaya devam ediyor.

 

Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve Adana Sanayi Odası Meclis Başkanı İsrafil Uçurum, Rektör Prof. Dr. Tuncel’in davetlisi olarak kayıkhanede bir araya geldi.

Çukurova Üniversitesi ile yapılabilecek iş birlikteliklerinin masaya yatırıldığı görüşmede Prof. Dr. Tuncel, üniversite-sanayi-tarım işbirliğini çok önemsediklerini yineleyerek, “Hedefimiz, Adana’mız ve bölgemizin kazanması için Üniversitemiz ile iş dünyası arasındaki işbirliği mekanizmalarını hep birlikte harekete geçirmek. İşbirliklerinin hem Üniversitemiz hem de şehrimiz açısından çok faydalı neticeler ortaya koyacağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.