akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Prof. Dr. Erkuş Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı.

GÜNDEM 11.04.2021 - 08:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2242+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Erkuş Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı.

Beyceli Anadolu Lisesi'nde" Söyleşi Tadında Bilim Saati"    Sarıçam’ın parlayan yıldızlarından Sarıcam Beyceli Anadolu Lisesi pandemi kuralları kapsamında sosyal etkinlik yapmaya devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilal Erkuş "Söyleşi Tadında Bilim Saati” etkinliği kapsamında online olarak öğretmen ve öğrencilerle buluştu.     TÜBA Üstün Başarılı Bilim İnsanı seçilen ve Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı ödülünü alan Akdeniz Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hilal Erkuş, Beyceli Anadolu Lisesi öğrencilerine öğrencilik yılları meslek hayatındaki anıları ve mesleğin avantajlı yönlerinden bahsedip bilgi ve tecrübelerini paylaştı.   Prof. Dr. Erkuş Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı.   Beyceli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yıldız Akman pandemi kuralları gözetilerek  sosyal etkinliklerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Pandemi sürecinde  Okulumuzda "Söyleşi Tadında Bilim Saati" çevrim içi programımız ile öğrencilerimizin  her alanda olduğu gibi bilimsel alanda da vizyonlarını genişletebilme çabası içerisindeyiz. Bu anlamda  Okulumuz öğretmen ve öğrencileri,  Prof. Dr. Hilal Erkuş ile  "Söyleşi Tadında Bilim Saati" çevrim içi programımızı gerçekleştirdik. TÜBA Üstün Başarılı Bilim İnsanı seçilen ve Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı ödülünü alan Akdeniz Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi  Sayın Prof. Dr. Hilal Erkuş, öğrencilerimle bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Prof. Dr. Hilal Eekuş’a başta şahsım olmak üzere  okulumuzun tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz adına minnettarlığımızı ifade ederek çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Beyceli Anadolu Lisesi'nde" Söyleşi Tadında Bilim Saati" 

 

Sarıçam’ın parlayan yıldızlarından Sarıcam Beyceli Anadolu Lisesi pandemi kuralları kapsamında sosyal etkinlik yapmaya devam ediyor. Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hilal Erkuş "Söyleşi Tadında Bilim Saati” etkinliği kapsamında online olarak öğretmen ve öğrencilerle buluştu.

 

 

TÜBA Üstün Başarılı Bilim İnsanı seçilen ve Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı ödülünü alan Akdeniz Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi  Prof. Dr. Hilal Erkuş, Beyceli Anadolu Lisesi öğrencilerine öğrencilik yılları meslek hayatındaki anıları ve mesleğin avantajlı yönlerinden bahsedip bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

 

Prof. Dr. Erkuş Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı.

 

Beyceli Anadolu Lisesi Okul Müdürü Yıldız Akman pandemi kuralları gözetilerek  sosyal etkinliklerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Pandemi sürecinde  Okulumuzda "Söyleşi Tadında Bilim Saati" çevrim içi programımız ile öğrencilerimizin  her alanda olduğu gibi bilimsel alanda da vizyonlarını genişletebilme çabası içerisindeyiz. Bu anlamda  Okulumuz öğretmen ve öğrencileri,  Prof. Dr. Hilal Erkuş ile  "Söyleşi Tadında Bilim Saati" çevrim içi programımızı gerçekleştirdik. TÜBA Üstün Başarılı Bilim İnsanı seçilen ve Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanı ödülünü alan Akdeniz Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir Bölge Planlama Bölümü Öğretim Üyesi  Sayın Prof. Dr. Hilal Erkuş, öğrencilerimle bilgi ve tecrübelerini paylaştı. Prof. Dr. Hilal Eekuş’a başta şahsım olmak üzere  okulumuzun tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimiz adına minnettarlığımızı ifade ederek çok teşekkür ediyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.