akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

POVA Performans Canavarı

TEKNOLOJİ 14.01.2021 - 18:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1969+ kez okundu.
 

POVA Performans Canavarı

POVA ürün serisi ile TECNO Mobile bir kez daha birinci sınıf bir deneyim ve güçlü performans sunan bir ürün tasarlamış oldu. Geniş depolama alanı ve üstün kamera kalitesi, uzun süreli pil ömrü ve oyun oynamayı destekleyen HyperEngine Oyun Teknolojisi ile POVA, tüketici deneyimini yükseltmek için tasarlanmıştır.    “POVA”nın Öne Çıkan Özellikleri: Güç Devi ile Bitmek Bilmeyen Eğlence POVA, kullanıcılara 30 günlük bekleme süresi ve 8 gün kesintisiz müzik çalma olanağı sağlayan 6000 mAh'lik devasa bir pil kapasitesi ile donatılmıştır. Pil, 18W çift IC flaş şarj cihazıyla desteklenir ve bu sayede şarj verimliliği 20 artar. Performans Canavarı Yüksek performanslı deneyim arayan oyuncular için POVA’nın HyperEngine Oyun Teknolojisine sahip 128 GB + 6 GB donanımı kesintisiz bir deneyim sunarak dinamik performans ve uzun oyun süresi sağlar. Helio G80 Oyun İşlemcisi, yüksek yoğunluklu oyunlarda oyun moduna geçerek akıllı kaynak yönetimi ve gelişmiş güç yönetimi sağlar. Mükemmel Fotoğraflar için Hazır Yeni POVA, 13 megapiksel odak uzaklığına sahip arka kamera ve 8 megapiksel AI selfie ön kameraya sahip. Cihazın gelişmiş kameraları, nefes kesici profesyonel kalitede fotoğraflar çekerek TECNO Mobile’ın akıllı telefon fotoğrafçılığında yapay zeka teknolojilerinin yenilikçi kullanımını daha da kanıtlıyor.   HiOS 7.0 – Keyifli Bir Mobil Yaşam Cihaz, Android ™ 10 işletim sisteminin özelleştirilmiş bir sürümü olan HiOS üzerinde çalışır, cihazı istediğiniz gibi tarzınıza uyacak şekilde özelleştirme imkanı sunar. İşletim sistemi ayrıca, kullanıcıların belleği boşaltmasına, uygulamaları dondurmasına, uygulamalara veri erişimini sınırlandırmasına ve daha fazlasına olanak tanıyan yardımcı uygulamalarla birlikte gelir. TECNO Mobile Hakkında TECNO Mobile, TRANSSION Holdings'in birinci sınıf akıllı telefon markasıdır. "Beklentinizi Hep Yüksek Tutun" marka özünü koruyan TECNO, kitlelere erişilebilir fiyatlarla en son teknolojilere erişim sağlayarak tüketicilerin mevcut sınırlarının ötesine geçmesine ve bir olasılıklar dünyasını açığa çıkarmasına olanak sağlamaya kararlıdır. TECNO, farklı pazarlardaki tüketicilerin ihtiyaçlarını anlar ve onlara akıllı telefonlar, tabletler ve yüksek donanımlı telefonlardan oluşan bir ürün portföyünde yerelleştirilmiş yenilikler sunar. TECNO, dünya çapında yaklaşık 60 gelişmekte olan pazarda var olan önemli bir küresel oyuncudur. Aynı zamanda Manchester City Futbol Kulübü'nün global Resmi Tablet ve Cep Telefonu Partneridir.

POVA ürün serisi ile TECNO Mobile bir kez daha birinci sınıf bir deneyim ve güçlü performans sunan bir ürün tasarlamış oldu. Geniş depolama alanı ve üstün kamera kalitesi, uzun süreli pil ömrü ve oyun oynamayı destekleyen HyperEngine Oyun Teknolojisi ile POVA, tüketici deneyimini yükseltmek için tasarlanmıştır.
 

 “POVA”nın Öne Çıkan Özellikleri:

Güç Devi ile Bitmek Bilmeyen Eğlence

POVA, kullanıcılara 30 günlük bekleme süresi ve 8 gün kesintisiz müzik çalma olanağı sağlayan 6000 mAh'lik devasa bir pil kapasitesi ile donatılmıştır. Pil, 18W çift IC flaş şarj cihazıyla desteklenir ve bu sayede şarj verimliliği 20 artar.

Performans Canavarı

Yüksek performanslı deneyim arayan oyuncular için POVA’nın HyperEngine Oyun Teknolojisine sahip 128 GB + 6 GB donanımı kesintisiz bir deneyim sunarak dinamik performans ve uzun oyun süresi sağlar. Helio G80 Oyun İşlemcisi, yüksek yoğunluklu oyunlarda oyun moduna geçerek akıllı kaynak yönetimi ve gelişmiş güç yönetimi sağlar.

Mükemmel Fotoğraflar için Hazır

Yeni POVA, 13 megapiksel odak uzaklığına sahip arka kamera ve 8 megapiksel AI selfie ön kameraya sahip. Cihazın gelişmiş kameraları, nefes kesici profesyonel kalitede fotoğraflar çekerek TECNO Mobile’ın akıllı telefon fotoğrafçılığında yapay zeka teknolojilerinin yenilikçi kullanımını daha da kanıtlıyor.

 

HiOS 7.0  Keyifli Bir Mobil Yaşam

Cihaz, Android ™ 10 işletim sisteminin özelleştirilmiş bir sürümü olan HiOS üzerinde çalışır, cihazı istediğiniz gibi tarzınıza uyacak şekilde özelleştirme imkanı sunar. İşletim sistemi ayrıca, kullanıcıların belleği boşaltmasına, uygulamaları dondurmasına, uygulamalara veri erişimini sınırlandırmasına ve daha fazlasına olanak tanıyan yardımcı uygulamalarla birlikte gelir.
TECNO Mobile Hakkında

TECNO Mobile, TRANSSION Holdings'in birinci sınıf akıllı telefon markasıdır. "Beklentinizi Hep Yüksek Tutun" marka özünü koruyan TECNO, kitlelere erişilebilir fiyatlarla en son teknolojilere erişim sağlayarak tüketicilerin mevcut sınırlarının ötesine geçmesine ve bir olasılıklar dünyasını açığa çıkarmasına olanak sağlamaya kararlıdır. TECNO, farklı pazarlardaki tüketicilerin ihtiyaçlarını anlar ve onlara akıllı telefonlar, tabletler ve yüksek donanımlı telefonlardan oluşan bir ürün portföyünde yerelleştirilmiş yenilikler sunar. TECNO, dünya çapında yaklaşık 60 gelişmekte olan pazarda var olan önemli bir küresel oyuncudur. Aynı zamanda Manchester City Futbol Kulübü'nün global Resmi Tablet ve Cep Telefonu Partneridir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.