akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Potanın Perileri Maçlarına PUMA Formasıyla Çıkıyor

SPOR 04.02.2021 - 21:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1302+ kez okundu.
 

Potanın Perileri Maçlarına PUMA Formasıyla Çıkıyor

PUMA’dan Kadın Milli Basketbol Takımı’na Tam Destek Potanın Perileri 2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası Eleme Maçlarına PUMA Formasıyla Çıkıyor Global spor markası PUMA, kuralları yeniden yazarak ve yeniliklere öncülük ederek sektöre adını kazımaya devam ediyor. Global çapta imza attığı kampanyalar ile tüm dünyadaki güçlü kadınların en büyük savunucuları arasında yer alan PUMA, aynı mesajı Türkiye’de gerçekleştirdiği faaliyetlerle de taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda PUMA, Türkiye’deki güçlü kadın profilinin en büyük simgelerinden biri olan A Milli Kadın Basketbol Takımı’nı resmi forma sponsorluğuyla destekliyor.   Global çapta Selena Gomez ve Cara Delevingne gibi, sanat ve moda dünyasının yanı sıra aktivizm faaliyetleriyle de adından söz ettiren güçlü kadınlarla işbirliği yapan ünlü marka, aynı zamanda Caroline Weir, Skylar Diggins-Smith ve Patricia Mamona gibi spor ve atletizm dünyasının da önde gelen kadın yıldızlarının sponsoru olarak dikkat çekiyor.   PUMA, Türkiye’de de aynı desteği verdiğini, geçtiğimiz günlerde A Milli Erkek ve Kadın Basketbol Takımları ile Altyapı Milli Takımları’nın 4 yıl boyunca resmi forma sponsoru olarak bir kez daha kanıtladı.   Bu kapsamda marka, 4 Şubat Perşembe günü, 2021 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde ilk karşılaşmasını Litvanya’yla gerçekleştirecek Kadın Milli Basketbol Takımı’na #PUMAgeridebırakmaz diyerek güçlü ve başarılı kadınlarımıza destek vermeye devam edecek.

PUMA’dan Kadın Milli Basketbol Takımı’na Tam Destek

Potanın Perileri 2021 Avrupa Basketbol Şampiyonası Eleme Maçlarına PUMA Formasıyla Çıkıyor

Global spor markası PUMA, kuralları yeniden yazarak ve yeniliklere öncülük ederek sektöre adını kazımaya devam ediyor. Global çapta imza attığı kampanyalar ile tüm dünyadaki güçlü kadınların en büyük savunucuları arasında yer alan PUMA, aynı mesajı Türkiye’de gerçekleştirdiği faaliyetlerle de taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda PUMA, Türkiye’deki güçlü kadın profilinin en büyük simgelerinden biri olan A Milli Kadın Basketbol Takımı’nı resmi forma sponsorluğuyla destekliyor.

 

Global çapta Selena Gomez ve Cara Delevingne gibi, sanat ve moda dünyasının yanı sıra aktivizm faaliyetleriyle de adından söz ettiren güçlü kadınlarla işbirliği yapan ünlü marka, aynı zamanda Caroline Weir, Skylar Diggins-Smith ve Patricia Mamona gibi spor ve atletizm dünyasının da önde gelen kadın yıldızlarının sponsoru olarak dikkat çekiyor.

 

PUMA, Türkiye’de de aynı desteği verdiğini, geçtiğimiz günlerde A Milli Erkek ve Kadın Basketbol Takımları ile Altyapı Milli Takımları’nın 4 yıl boyunca resmi forma sponsoru olarak bir kez daha kanıtladı.

 

Bu kapsamda marka, 4 Şubat Perşembe günü, 2021 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerinde ilk karşılaşmasını Litvanya’yla gerçekleştirecek Kadın Milli Basketbol Takımı’na #PUMAgeridebırakmaz diyerek güçlü ve başarılı kadınlarımıza destek vermeye devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.