akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Petrol istasyonuna ait mazgalların çalınlar yakalandı

ASAYİŞ 14.04.2021 - 08:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1181+ kez okundu.
 

Petrol istasyonuna ait mazgalların çalınlar yakalandı

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Karataş İlçesi Çukurkamış Mahallesinde bulunan bir petrol istasyonuna ait mazgalların çalındığı bilgisinin alınması üzerine şüpheli şahıs/şahısların yakalanması amacıyla araştırma ve inceleme başlatılmıştır. Yapılan araştırma neticesinde; (3) şahsın mazgalları kullanmış oldukları motosikletin arkasına bağlı sepete atarak Yüzbaşı Mahallesi istikametine doğru kaçtıkları tespit edilmiş ve şahısların gidebileceği istikametler değerlendirilerek yapılan takip sonucu Yüreğir İlçesi Kadıköy Mahallesinde motosiklet ve çalmış oldukları mazgallar ile birlikte yakalanmıştır. Suç’a konu mazgallar sahibine teslim edilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Karataş İlçesi Çukurkamış Mahallesinde bulunan bir petrol istasyonuna ait mazgalların çalındığı bilgisinin alınması üzerine şüpheli şahıs/şahısların yakalanması amacıyla araştırma ve inceleme başlatılmıştır.
Yapılan araştırma neticesinde; (3) şahsın mazgalları kullanmış oldukları motosikletin arkasına bağlı sepete atarak Yüzbaşı Mahallesi istikametine doğru kaçtıkları tespit edilmiş ve şahısların gidebileceği istikametler değerlendirilerek yapılan takip sonucu Yüreğir İlçesi Kadıköy Mahallesinde motosiklet ve çalmış oldukları mazgallar ile birlikte yakalanmıştır. Suç’a konu mazgallar sahibine teslim
edilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatılmıştır.
Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.