Pavyondan bir ‘Hayat’ geçti

YAŞAM 12.08.2021 - 08:51, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1943+ kez okundu.
 

Pavyondan bir ‘Hayat’ geçti

BANU YÜKSEL’’İN ‘İKİNCİ KİTABI ‘’KİMSE FAHİŞE DOĞMAZ’’ RAFLARDA.

İlk kitabı “Derin”’den ile büyük çıkış yakalayıp, geniş bir okuyucu kitlesi edinen ve yeni kitabı ile ezberleri bozmaya hazırlanan yazar Banu Yüksel’in ikinci kitabı “Kimse Fahişe Doğmaz” raflarda yerini aldı. Yayımlanmadan önce sipariş rekoru kıran “Kimse Fahişe doğmaz” yazar Yüksel’in ikinci yüksek lisansına ait tezinde yer verdiği pavyon hayatını tüm gerçekliğiyle aktarıyor.  Fraksiyon Yayınları etiketiyle yayımlanan, çarpıcı içeriği ve özellikle finaliyle dikkat çeken “Kimse Fahişe Doğmaz” pavyonda çalışan bir kadının hayat öyküsünden yola çıkarak, insanların zaman içinde nasıl birer ruh fahişesine dönüştüğü anlatılıyor. YAZAR BANU YÜKSEL'İN YENİ VE İDDİALI KİTABI  ‘’KİMSE FAHİŞE DOĞMAZ’’ FRAKSİYON YAYINLARI ETİKETİYLE YAYINLANDI! Ses ve duygular bir arada Başarılı dil anlatımıyla o çok merak edilen pavyon dünyasını cesurca gözler önüne seren yazar Banu Yüksel’in ayrıca okuyucularına bir sürprizi de var. Kitabın baş kahramanı Hayat karakterinin duygularını okuyucularına daha net geçirebilmek amacı ile yazarın kendi yazıp bestelediği stüdyoda bizzat kendisinin seslendirdiği  “Hayat” adlı şarkısını okuyucuları ile buluşturuyor.Şarkıyı tüm dijital platformlardan dinlemek  ve video klibini  Purleandmore production youtube  kanalında izlemek mümkün. https://www.youtube.com/watch?v=XQzhLLcgCGg  Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi ve Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Ana Bilim Dalında ise ikinci yüksek lisansını tamamlamış olan yazar, halen Amerika’da Conley Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri üzerine doktora çalışmasına devam etmektedir.  Yazar Banu Yüksel yazdığı kitaplarla ilgili: “Bir romanın en etkili okunma şekli okurun kendini kahramanlardan birinin yerine koymasıdır.  Bu gerçekleşmediğinde verimsiz ve keyifsiz bir okuma gerçekleşir. Kitaplarıma yaptığım şarkıların, ana amacı  kahramanın hissettiği duyguların aynısını hissedebilen, bir okuyucu profili oluşturmak.  Bu bağlamda ben  bir müzisyen değilim, beste ve güfteyi kitap karakteri ile  birleştiren bir proje uzmanıyım’’ diyor.
BANU YÜKSEL’’İN ‘İKİNCİ KİTABI ‘’KİMSE FAHİŞE DOĞMAZ’’ RAFLARDA.

İlk kitabı “Derin”’den ile büyük çıkış yakalayıp, geniş bir okuyucu kitlesi edinen ve yeni kitabı ile ezberleri bozmaya hazırlanan yazar Banu Yüksel’in ikinci kitabı “Kimse Fahişe Doğmaz” raflarda yerini aldı. Yayımlanmadan önce sipariş rekoru kıran “Kimse Fahişe doğmaz” yazar Yüksel’in ikinci yüksek lisansına ait tezinde yer verdiği pavyon hayatını tüm gerçekliğiyle aktarıyor.  Fraksiyon Yayınları etiketiyle yayımlanan, çarpıcı içeriği ve özellikle finaliyle dikkat çeken “Kimse Fahişe Doğmaz” pavyonda çalışan bir kadının hayat öyküsünden yola çıkarak, insanların zaman içinde nasıl birer ruh fahişesine dönüştüğü anlatılıyor.

YAZAR BANU YÜKSEL'İN YENİ VE İDDİALI KİTABI  ‘’KİMSE FAHİŞE DOĞMAZ’’

FRAKSİYON YAYINLARI ETİKETİYLE YAYINLANDI!

Ses ve duygular bir arada

Başarılı dil anlatımıyla o çok merak edilen pavyon dünyasını cesurca gözler önüne seren yazar Banu Yüksel’in ayrıca okuyucularına bir sürprizi de var. Kitabın baş kahramanı Hayat karakterinin duygularını okuyucularına daha net geçirebilmek amacı ile yazarın kendi yazıp bestelediği stüdyoda bizzat kendisinin seslendirdiği  “Hayat” adlı şarkısını okuyucuları ile buluşturuyor.Şarkıyı tüm dijital platformlardan dinlemek  ve video klibini  Purleandmore production youtube  kanalında izlemek mümkün. https://www.youtube.com/watch?v=XQzhLLcgCGg

 Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde lisans eğitimini, Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi ve Mersin Üniversitesi Kadın Araştırmaları Ana Bilim Dalında ise ikinci yüksek lisansını tamamlamış olan yazar, halen Amerika’da Conley Üniversitesi’nde Davranış Bilimleri üzerine doktora çalışmasına devam etmektedir.

 Yazar Banu Yüksel yazdığı kitaplarla ilgili: “Bir romanın en etkili okunma şekli okurun kendini kahramanlardan birinin yerine koymasıdır.  Bu gerçekleşmediğinde verimsiz ve keyifsiz bir okuma gerçekleşir. Kitaplarıma yaptığım şarkıların, ana amacı  kahramanın hissettiği duyguların aynısını hissedebilen, bir okuyucu profili oluşturmak.  Bu bağlamda ben  bir müzisyen değilim, beste ve güfteyi kitap karakteri ile  birleştiren bir proje uzmanıyım’’ diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.