PARKLARDA CAZ TİKTOK SAHNESİ’NE BÜYÜK İLGİ

KÜLTÜR 05.07.2022 - 06:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1769+ kez okundu.
 

PARKLARDA CAZ TİKTOK SAHNESİ’NE BÜYÜK İLGİ

Dünyanın önde gelen eğlence platformu TikTok ve Türkiye’nin en köklü kültür sanat kurumlarından biri olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) iş birliğini bir üst seviyeye taşıdı. Bu iş birliğinin yeni bir meyvesi olan Parklarda Caz TikTok Sahnesi’ne ilgi büyüktü.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 29. İstanbul Caz Festivali geçtiğimiz hafta sonu başladı. Güncel müzik ve cazın önde gelen isimlerini İstanbul’un farklı mekânlarında ağırlayacak İstanbul Caz Festivali ücretsiz park konserleriyle de şehrin 6 farklı ilçesindeki parklarda müzikseverlerle buluşuyor.  Konserde Gündoğdu’ya TikTok’un başarılı müzisyenleri Eren Can Gülel, Selin Gürol, Emine Fidan, Yavuz Kaklıkkaya ve Gülşah Kömür eşlik etti.  Konserde sahne alacak sanatçılar TikTok'ta seçildi Festivalden önce Gündoğdu, TikTok’a uyarlayarak yeniden yorumladığı şarkısıyla takipçilerini düete davet etmişti. Gündoğdu’nun TikTok Türkiye hesabı üzerinden paylaştığı videoya, #gösteribaşlasın etkiletiyle katılan en yaratıcı müzisyenler, festival ekibi tarafından seçildi ve Parklarda Caz TikTok Sahnesi’ne çıkma şansı yakaladı. #gösteribaşlasın etiketi 375 milyon görüntülenmeye ulaştı.   Konserde sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten TikTok içerik üreticisi piyanist Eren Can Gülel, “İşimi her zaman severek yaptım ve bu sayede beni severek dinleyen kitlelere ulaştım. Bu yolda keyifle ilerlemeye devam ediyorken #gösteribaşlasın challenge’ına katılmanın ve severek takip ettiğim müzisyenler ile aynı sahneyi paylaşmanın heyecanı içerisindeyim” dedi.  
Dünyanın önde gelen eğlence platformu TikTok ve Türkiye’nin en köklü kültür sanat kurumlarından biri olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) iş birliğini bir üst seviyeye taşıdı. Bu iş birliğinin yeni bir meyvesi olan Parklarda Caz TikTok Sahnesi’ne ilgi büyüktü.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 29. İstanbul Caz Festivali geçtiğimiz hafta sonu başladı. Güncel müzik ve cazın önde gelen isimlerini İstanbul’un farklı mekânlarında ağırlayacak İstanbul Caz Festivali ücretsiz park konserleriyle de şehrin 6 farklı ilçesindeki parklarda müzikseverlerle buluşuyor. 

Konserde Gündoğdu’ya TikTok’un başarılı müzisyenleri Eren Can Gülel, Selin Gürol, Emine Fidan, Yavuz Kaklıkkaya ve Gülşah Kömür eşlik etti.

 Konserde sahne alacak sanatçılar TikTok'ta seçildi

Festivalden önce Gündoğdu, TikTok’a uyarlayarak yeniden yorumladığı şarkısıyla takipçilerini düete davet etmişti. Gündoğdu’nun TikTok Türkiye hesabı üzerinden paylaştığı videoya, #gösteribaşlasın etkiletiyle katılan en yaratıcı müzisyenler, festival ekibi tarafından seçildi ve Parklarda Caz TikTok Sahnesi’ne çıkma şansı yakaladı. #gösteribaşlasın etiketi 375 milyon görüntülenmeye ulaştı.

 

Konserde sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten TikTok içerik üreticisi piyanist Eren Can Gülel, “İşimi her zaman severek yaptım ve bu sayede beni severek dinleyen kitlelere ulaştım. Bu yolda keyifle ilerlemeye devam ediyorken #gösteribaşlasın challenge’ına katılmanın ve severek takip ettiğim müzisyenler ile aynı sahneyi paylaşmanın heyecanı içerisindeyim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.