akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Paramanya, oyuncularını 5 yeni karakter ile buluşturuyor!

TEKNOLOJİ 12.08.2022 - 06:59, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1307+ kez okundu.
 

Paramanya, oyuncularını 5 yeni karakter ile buluşturuyor!

Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Ağustos ayında yeni bir güncelleme ile oyuncularını çağırıyor.

Paramanya, Ağustos ayına güncelleme ile başlıyor. Oyuncularına birbirinden renkli etkinlikler sunarken ödüller de dağıtıyor. Ağustos Güncellemesi ile oyuna yeni başlayan ve yeni bir karakter kartı elde etmek isteyen oyuncular için özel bir etkinlik hazırlandı. Buna göre, 10 Ağustos’tan 14 Eylül’e kadar olan süre boyunca oyuncular, mağazadan kart paketi satın alarak ‘Etkinlik Kartı’ temalı kartları topladıklarında, 5 yeni karakterden, S+ Grace, S+ Düğün Pra Taşı, S+ Düğün Manora, S+ Şeytan Günahı ve S+ Başmelek Aslan kartlarından biriyle takas edebilecek. Etkinlik süresi içinde elde edilen kartlar için ayrıca etkinlik sonunda 300’er elmas da kazanılacak. Ağustos Güncellemesi ile Zafer Zamanı 10 - 28 Ağustos tarihleri arasında Sıralı Zafer, Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular 5’li Premium Karakter Kart Paketi kazanabilecek. 28 Ağustos’ta etkinlik tekrar aktif olacak ve 14 Eylül’e kadar oyuncular tekrar ödül kazanma şansına sahip olacak. Zaferler ile oyunu kazanma ödüllerinin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 1 kereden 10 kere oyun oynamaya kadar çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle; 3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Kart Paketi 5 Oyun/Oyna: 50,000 Altın 10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp Haritada Gizli Altın Etkinliğinin tadını çıkarmak isteyen oyuncular da 10 Ağustos – 14 Eylül tarihleri arasında her Çarşamba saat 22.30’dan 00.30’a kadar Gizli Altın Etkinliğini bekleyecek. Paramanya, Ağustos Güncellemesi ile tüm oyuncuları mutlu edecek ödülleri ve bonusları Dükkan’a da yansıtıyor. Uzayın derinliklerinde yolculuğa çıkıp saklı ödülleri keşfetmek isteyen oyuncular ise 10 Ağustos’ta açılacak Uzay Seyahati’ni sabırsızlıkla bekliyor.
Türkiye’nin en popüler strateji oyunlarından Paramanya, Ağustos ayında yeni bir güncelleme ile oyuncularını çağırıyor.

Paramanya, Ağustos ayına güncelleme ile başlıyor. Oyuncularına birbirinden renkli etkinlikler sunarken ödüller de dağıtıyor. Ağustos Güncellemesi ile oyuna yeni başlayan ve yeni bir karakter kartı elde etmek isteyen oyuncular için özel bir etkinlik hazırlandı. Buna göre, 10 Ağustos’tan 14 Eylül’e kadar olan süre boyunca oyuncular, mağazadan kart paketi satın alarak ‘Etkinlik Kartı’ temalı kartları topladıklarında, 5 yeni karakterden, S+ Grace, S+ Düğün Pra Taşı, S+ Düğün Manora, S+ Şeytan Günahı ve S+ Başmelek Aslan kartlarından biriyle takas edebilecek. Etkinlik süresi içinde elde edilen kartlar için ayrıca etkinlik sonunda 300’er elmas da kazanılacak.

Ağustos Güncellemesi ile Zafer Zamanı

10 - 28 Ağustos tarihleri arasında Sıralı Zafer, Renkli Zafer ve Turistik Zafer ile oyunu bitiren tüm oyuncular 5’li Premium Karakter Kart Paketi kazanabilecek. 28 Ağustos’ta etkinlik tekrar aktif olacak ve 14 Eylül’e kadar oyuncular tekrar ödül kazanma şansına sahip olacak.

Zaferler ile oyunu kazanma ödüllerinin yanında Oyun/Oyna Etkinliklerinin sayısı da artacak ve ödüller çoğalacak. Günde 1 kereden 10 kere oyun oynamaya kadar çıkan bu etkinliğin ödülleri ise şöyle;

3 Oyun/Oyna: 3’lü Premium Kart Paketi

5 Oyun/Oyna: 50,000 Altın

10 Oyun/Oyna: Efsanevi Küp

Haritada Gizli Altın Etkinliğinin tadını çıkarmak isteyen oyuncular da 10 Ağustos – 14 Eylül tarihleri arasında her Çarşamba saat 22.30’dan 00.30’a kadar Gizli Altın Etkinliğini bekleyecek.

Paramanya, Ağustos Güncellemesi ile tüm oyuncuları mutlu edecek ödülleri ve bonusları Dükkan’a da yansıtıyor.

Uzayın derinliklerinde yolculuğa çıkıp saklı ödülleri keşfetmek isteyen oyuncular ise 10 Ağustos’ta açılacak Uzay Seyahati’ni sabırsızlıkla bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.