akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Pandeminin genç hızırları

YAŞAM 12.01.2021 - 07:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2400+ kez okundu.
 

Pandeminin genç hızırları

Pandeminin genç hızırları   Genç MÜSİAD Adana üyelerinden oluşan bir ekip, pandemiden dolayı dışarı çıkamayan ihtiyaç sahiplerine Kızılay iş birliğiyle gıda ve giyecek yardımı ulaştırıyor.    Pandemi sürecinde dışarıya çıkamayan ihtiyaç sahiplerine Genç MÜSİAD Adana üyelerinden oluşturulan bir ekip gıda ve giyecek yardımı götürüyor. Genç MÜSİAD Adana Başkanı Emrah Dinç, pandemi sürecinin başlangıcından itibaren kurdukları ekiple ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdıklarını belirterek, “Kızılay iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet kapsamında şimdiye kadar 800 aileye ulaştık. Ekmekten monta, oyuncaktan ayakkabıya birçok ürünü ihtiyaç sahipleriyle buluşturduk. Genç iş insanları olarak hafta içerisinde işlerimizin başındayız. Hafta sonları da misyonumuzun bir parçası olarak gördüğümüz bu etkinliğe katılıyoruz” dedi.   Etkinliğin ‘Onlar gelemiyorsa, biz gideriz’ sloganıyla devam ettiğini belirten Dinç, “İhtiyaç sahiplerinden duyduğumuz ‘Hızır gibi yetiştiniz’ sözleri ne kadar doğru bir faaliyet yaptığımızın bir göstergesi oluyor. Elbette ihtiyaç sahiplerinin tamamına ulaşamıyoruz. Bu tavrımızla Hz. İbrahim’in ateşini söndürmeye giden karınca misali safımızı gösteriyoruz. Ekibimize katılan sayısı her hafta artıyor. Kızılay iş birliğiyle bu etkinliğimizi pandemi süresince devam ettirmeyi hedefledik. Bu anlamlı faaliyete destek veren ekip arkadaşlarıma, hayırseverlere ve Çukurova Kızılay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.     

Pandeminin genç hızırları

 

Genç MÜSİAD Adana üyelerinden oluşan bir ekip, pandemiden dolayı dışarı çıkamayan ihtiyaç sahiplerine Kızılay iş birliğiyle gıda ve giyecek yardımı ulaştırıyor. 

 

Pandemi sürecinde dışarıya çıkamayan ihtiyaç sahiplerine Genç MÜSİAD Adana üyelerinden oluşturulan bir ekip gıda ve giyecek yardımı götürüyor. Genç MÜSİAD Adana Başkanı Emrah Dinç, pandemi sürecinin başlangıcından itibaren kurdukları ekiple ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırdıklarını belirterek, “Kızılay iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz bu faaliyet kapsamında şimdiye kadar 800 aileye ulaştık. Ekmekten monta, oyuncaktan ayakkabıya birçok ürünü ihtiyaç sahipleriyle buluşturduk. Genç iş insanları olarak hafta içerisinde işlerimizin başındayız. Hafta sonları da misyonumuzun bir parçası olarak gördüğümüz bu etkinliğe katılıyoruz” dedi.

 

Etkinliğin ‘Onlar gelemiyorsa, biz gideriz’ sloganıyla devam ettiğini belirten Dinç, “İhtiyaç sahiplerinden duyduğumuz ‘Hızır gibi yetiştiniz’ sözleri ne kadar doğru bir faaliyet yaptığımızın bir göstergesi oluyor. Elbette ihtiyaç sahiplerinin tamamına ulaşamıyoruz. Bu tavrımızla Hz. İbrahim’in ateşini söndürmeye giden karınca misali safımızı gösteriyoruz. Ekibimize katılan sayısı her hafta artıyor. Kızılay iş birliğiyle bu etkinliğimizi pandemi süresince devam ettirmeyi hedefledik. Bu anlamlı faaliyete destek veren ekip arkadaşlarıma, hayırseverlere ve Çukurova Kızılay’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.