Özbekistan Adana Fahri Konsolosu Karalar'ı ziyaret etti.

GÜNDEM 04.06.2021 - 08:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2325+ kez okundu.
 

Özbekistan Adana Fahri Konsolosu Karalar'ı ziyaret etti.

ADANA FAHRİ KONSOLOSU, ZEYDAN KARALAR’I ZİYARET ETTİ   Özbekistan Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni ve Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Beg, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.   Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen ziyarette teşekkürlerini ileten Başkan Zeydan Karalar, Türkiye ve Özbekistan arasında kökleri tarihe dayanan sağlam bir dostluk ilişkisi bulunduğunu ve iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da güçlendirilmesinde köprü vazifesi gören İlker Medeni’ye çalışmalarında başarılar diledi.   Konsolosluk işlemleri, ekonomi, eğitim ve kültür alanlarında iş birliği imkânlarının konuşulduğu ziyarette İlker Medeni, nazik kabulleri için Başkan Zeydan Karalar’a teşekkürlerini iletti.

ADANA FAHRİ KONSOLOSU, ZEYDAN KARALAR’I ZİYARET ETTİ

 

Özbekistan Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni ve Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Beg, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.

 

Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleşen ziyarette teşekkürlerini ileten Başkan Zeydan Karalar, Türkiye ve Özbekistan arasında kökleri tarihe dayanan sağlam bir dostluk ilişkisi bulunduğunu ve iki ülke arasındaki sosyal, ekonomik ve kültürel ilişkilerin daha da güçlendirilmesinde köprü vazifesi gören İlker Medeni’ye çalışmalarında başarılar diledi.

 

Konsolosluk işlemleri, ekonomi, eğitim ve kültür alanlarında iş birliği imkânlarının konuşulduğu ziyarette İlker Medeni, nazik kabulleri için Başkan Zeydan Karalar’a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.