ORTAYLI TRUMP’IN GİDİŞİNİ YORUMLADI

DİĞER 28.01.2021 - 08:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1766+ kez okundu.
 

ORTAYLI TRUMP’IN GİDİŞİNİ YORUMLADI

  Hayata ve gündeme dair güncel konuların ele alındığı ‘İlber Ortaylı ile Gündem” ilk bölümü ile izleyicilerin beğenisini topladı.  İlk bölümünde; Amerika Birleşik Devletleri’nin 45. Başkanı olan Donald Trump ve seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlber Ortaylı; Türkiye ve Dünya’nın gündemini belirleyen konuları ele alıyor. Programda işini kaybeden, iş bulamayan ve birikimleri eriyen küçük – orta ve alt sınıfların geleceği belirleyebileceğini ifade eden Ortaylı, “ABD’de çok önemli bir kesim 'Subsistence Level' dediğimiz ‘Asgari Geçim Düzeyi’nin çok altında bir yaşam sürüyor.” dedi. Trump’ın gidişini de yorumlayan Ortaylı konuyla yönelik kendi bakış açısını “Türkiye ve Amerika arasındaki ilişkilerde bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum.”  sözleriyle ifade etti. Deneyimli tarihçi İlber Ortaylı, Türkiye’nin yeni nesil video içerik platformu GAİN’e özel hazırladığı programı ile gündemin nabzını tutmaya devam edecek!     GAİN Hakkında  30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Gain, yeni nesil çevrimiçi dijital bir medya platformu. Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor. Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor. “Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor. iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain’in, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli ve yabancı zengin bir içerik listesi var.

 

Hayata ve gündeme dair güncel konuların ele alındığı ‘İlber Ortaylı ile Gündem” ilk bölümü ile izleyicilerin beğenisini topladı. 

İlk bölümünde; Amerika Birleşik Devletleri’nin 45. Başkanı olan Donald Trump ve seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İlber Ortaylı; Türkiye ve Dünya’nın gündemini belirleyen konuları ele alıyor.

Programda işini kaybeden, iş bulamayan ve birikimleri eriyen küçük – orta ve alt sınıfların geleceği belirleyebileceğini ifade eden Ortaylı, “ABD’de çok önemli bir kesim 'Subsistence Level' dediğimiz ‘Asgari Geçim Düzeyi’nin çok altında bir yaşam sürüyor.” dedi. Trump’ın gidişini de yorumlayan Ortaylı konuyla yönelik kendi bakış açısını “Türkiye ve Amerika arasındaki ilişkilerde bir değişiklik olmayacağını düşünüyorum.”  sözleriyle ifade etti.

Deneyimli tarihçi İlber Ortaylı, Türkiye’nin yeni nesil video içerik platformu GAİN’e özel hazırladığı programı ile gündemin nabzını tutmaya devam edecek!  

 

GAİN Hakkında 

30 Aralık 2020 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Gain, yeni nesil çevrimiçi dijital bir medya platformu. Kullanım kolaylığı sağlayan dikey ve yatay formatta, kısa ve özgün içeriklerinin yanı sıra akıllı izleme teknolojisi sayesinde kişiye özel yayın akışı sunuyor. Gain, bağımsız ve yeni medya üreticilerini, farklı düşünceleri ve formatları, yeni kazanımları ve yetenekleri önemsiyor. Kullanıcısına hem eğlenceli hem de bilgi veren bir içerik izleme deneyimi sağlıyor. “Şimdi ne izlesem?” sorusuna izleyicisinin zevkleri, günlük aktiviteleri ve görmeyi sevdiği konular üzerinden oluşturduğu yayın akışıyla cevap veriyor. iOS ve Android için geliştirilen uygulama üzerinden tüm mobil aygıtlardan erişim sağlanabilen Gain’in, farklı format ve kategorilerde diziler, kısa filmler, belgeseller, spor, müzik ve eğlence programlarının yanı sıra günlük haber akışı ve canlı yayınlardan oluşan yerli ve yabancı zengin bir içerik listesi var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.