akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Ölçü İşini LAV Bogeda’ya Bırakın

YAŞAM 22.08.2022 - 09:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1446+ kez okundu.
 

Ölçü İşini LAV Bogeda’ya Bırakın

Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, mutfağınızdaki en önemli yardımcınız olmaya hazırlanıyor. Siz kekleri, pastaları, yemekleri hazırlarken, ölçü işini LAV Bogeda Ölçü Bardağı üstlenecek.

Renkli ve modern tasarımıyla mutfaklarda yerini alacak LAV Bogeda Ölçü Bardağı, 400 ml ölçekli hacmi ile pastadan poğaçaya, yemekten tatlıya pek çok tarifinizde size kolaylık sağlayacak. LAV Bogeda Tekli Ölçü Bardağı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.    Hayatın her anını güzelleştiren LAV, yemek tariflerinin karmaşıklığını da engellemeyi başarıyor. Şekeri fazla gelen tatlılara, kabarmayan keklere ve ölçüsü tutmayan yemeklere bir son verecek olan LAV Bogeda Ölçü Bardağı, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Yaratıcılıkta sınır tanımayan ancak ölçüden de şaşmak istemeyenler için hayat kurtarıcı olacak ürün, mutfağınızın baş köşesine yerleşmeye aday.   Rengarenk detayları, modern tasarımı ve geniş iç hacmiyle en zorlu tariflerin üstesinden gelecek LAV Bogeda Ölçü Bardağı, 50 mililitreden 400 mililitreye kadar ölçüyü gösterebiliyor. Bu sayede yemeklerinizde hangi sıvıyı ne ölçüde eklemeniz gerektiği konusunda tereddüte düşmemiş oluyorsunuz. Yemek tariflerinin kolaylaştırıcısı olarak size destek olacak LAV Bogeda Tekli Ölçü Bardağı’na tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.   LAV – Bogeda Tekli Ölçü Bardağı: 15.95 TL
Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, mutfağınızdaki en önemli yardımcınız olmaya hazırlanıyor. Siz kekleri, pastaları, yemekleri hazırlarken, ölçü işini LAV Bogeda Ölçü Bardağı üstlenecek.

Renkli ve modern tasarımıyla mutfaklarda yerini alacak LAV Bogeda Ölçü Bardağı, 400 ml ölçekli hacmi ile pastadan poğaçaya, yemekten tatlıya pek çok tarifinizde size kolaylık sağlayacak. LAV Bogeda Tekli Ölçü Bardağı, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor. 

 

Hayatın her anını güzelleştiren LAV, yemek tariflerinin karmaşıklığını da engellemeyi başarıyor. Şekeri fazla gelen tatlılara, kabarmayan keklere ve ölçüsü tutmayan yemeklere bir son verecek olan LAV Bogeda Ölçü Bardağı, mutfaktaki en büyük yardımcınız olacak. Yaratıcılıkta sınır tanımayan ancak ölçüden de şaşmak istemeyenler için hayat kurtarıcı olacak ürün, mutfağınızın baş köşesine yerleşmeye aday.

 

Rengarenk detayları, modern tasarımı ve geniş iç hacmiyle en zorlu tariflerin üstesinden gelecek LAV Bogeda Ölçü Bardağı, 50 mililitreden 400 mililitreye kadar ölçüyü gösterebiliyor. Bu sayede yemeklerinizde hangi sıvıyı ne ölçüde eklemeniz gerektiği konusunda tereddüte düşmemiş oluyorsunuz. Yemek tariflerinin kolaylaştırıcısı olarak size destek olacak LAV Bogeda Tekli Ölçü Bardağı’na tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabiliyor.

 

LAV – Bogeda Tekli Ölçü Bardağı: 15.95 TL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.