Okyanus kuaför ve güzellik merkezinde İp Kolajen egitimi başladı.

YAŞAM 07.01.2022 - 20:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2388+ kez okundu.
 

Okyanus kuaför ve güzellik merkezinde İp Kolajen egitimi başladı.

Okyanus kuaför ve güzellik merkezi olarak Adana'da bir ilke imza atıyor

Okyanus kuaför ve güzellik merkezi olarak Adana'da bir ilke imza atıyoruz, İp Kolajen tedavisini Adana^ya getirğimiz gibi şimdi de diğer güzellik merkezlerine bu işlemin eğitimini vermeye başladık. Uzmanımız Nurgül Manav eşliğinde düzenlenen eğitimde İp Kolajen nasıl uygulanır, faydaları nelerdir nelere dikkat edilmelidir gibi tüm detayları sizlere en ince ayrıntısına kadar anlatacağız ve uygulamalı olarak göstereceğiz. Bu yeni işlem nedir kısaca anlatalım; İp Kolajen Nedir? Alınan sonuçların mükemmel olması sebebi ile de tüm kadınların gözdesi haline dönüşmüş olan ip kolajen  protokolü işlemi ciltte yaşlılığı önlediği gibi kırışıklık görünümlerini de yok etmeye yaramaktadır. Kolajen vücudumuzun elastikiyetini artırdığı için cildi daha parlak ve sağlıklı göstermektedir. Ancak yaş ilerledikçe, sigara kullanımlarında, stres ve sağlıksız beslenmelerden dolayı vücut kendi kolajen üretimini yavaşlatmaktadır. Özellikle 25 yaşından sonra üretim yavaşlamış iken diğer unsurlar da eklenince cildimiz cansızlaştığı gibi kırışıklıklar oluşturmaya başlıyor ve çene, gıdı gibi bölgelerimizde sarkmalar meydana geliyor. İp Kolajen azalan kolajen üretimini artırarak cildi gençleştiriyor ve güçlendirmeye başlıyor.  Genellikle danışanlarımızın 3-6 seans arası bu işlemi tekrarlatmaları tavsiye edilmektedir. İlk seans sonrası hemen etkileri fark edilmeye başlanmaktadır. İşlem yaklaşık 30-60 dakika da gerçekleşmekte ve ağrısız bir şekilde ilerlenmektedir.
Okyanus kuaför ve güzellik merkezi olarak Adana'da bir ilke imza atıyor

Okyanus kuaför ve güzellik merkezi olarak Adana'da bir ilke imza atıyoruz, İp Kolajen tedavisini Adana^ya getirğimiz gibi şimdi de diğer güzellik merkezlerine bu işlemin eğitimini vermeye başladık. Uzmanımız Nurgül Manav eşliğinde düzenlenen eğitimde İp Kolajen nasıl uygulanır, faydaları nelerdir nelere dikkat edilmelidir gibi tüm detayları sizlere en ince ayrıntısına kadar anlatacağız ve uygulamalı olarak göstereceğiz. Bu yeni işlem nedir kısaca anlatalım;

İp Kolajen Nedir?
Alınan sonuçların mükemmel olması sebebi ile de tüm kadınların gözdesi haline dönüşmüş olan ip kolajen  protokolü işlemi ciltte yaşlılığı önlediği gibi kırışıklık görünümlerini de yok etmeye yaramaktadır.

Kolajen vücudumuzun elastikiyetini artırdığı için cildi daha parlak ve sağlıklı göstermektedir. Ancak yaş ilerledikçe, sigara kullanımlarında, stres ve sağlıksız beslenmelerden dolayı vücut kendi kolajen üretimini yavaşlatmaktadır. Özellikle 25 yaşından sonra üretim yavaşlamış iken diğer unsurlar da eklenince cildimiz cansızlaştığı gibi kırışıklıklar oluşturmaya başlıyor ve çene, gıdı gibi bölgelerimizde sarkmalar meydana geliyor.

İp Kolajen azalan kolajen üretimini artırarak cildi gençleştiriyor ve güçlendirmeye başlıyor.  Genellikle danışanlarımızın 3-6 seans arası bu işlemi tekrarlatmaları tavsiye edilmektedir. İlk seans sonrası hemen etkileri fark edilmeye başlanmaktadır. İşlem yaklaşık 30-60 dakika da gerçekleşmekte ve ağrısız bir şekilde ilerlenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.