OKURUN BEĞENİSİNİ KAZANAN, DİKKAT ÇEKEN KİTAP

DİĞER 23.12.2020 - 08:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2233+ kez okundu.
 

OKURUN BEĞENİSİNİ KAZANAN, DİKKAT ÇEKEN KİTAP

“O” ve İnsanoğlu Uyanışa dair konuşmalar. YAZAR CANER AKTAŞ… Bildiklerinizi unutup yeni bir yolculuğa çıkmak ister misiniz? Kişisel Gelişim çalışmalarının yer aldığı birçok kitap okudunuz fayda sağladınız, bilgiler biriktirdiniz ve deneyimler edindiniz. Bildikleriniz aşina olduklarınız ve edindiğiniz deneyimler ışığında ya da hiç ilgi alanınızda yokken, bildikleriniz yada bilmediklerinizle kendiniz ile yeni bir yolculuğa çıkmak ister misiniz? ““O” ve İnsanoğlu” - Uyanışa dair konuşmalar" kitabıyla yazar Caner Aktaş, farkındalık yolculuğuna davet ettiği okurlarına: “Bu kitaptan sen her ne alacaksan onu alacaksın. Yol senin yolculuk senin, alacakların kazanımların da senin… Uyanmaya gönüllü isen bu kitaptan, ne istiyorsan onu alabilirsin.” diyor. Bu kitapta yazar; kendi iç yolculuğunda edindiği deneyimleri harmanlayarak bir yıl içinde tamamladığı çalışmayı okurlarının bilgisine sunuyor. Altmış beş konu başlığı ile iç konuşmaların yer aldığı kitap, yaşamı, yaşamdan elde ettiklerimizi, bildiklerimizi, bilmediklerimizi, yaşam yolculuğunda ihtiyacımız olanın yada olmayanı nasıl sorguladığımızı, yaşamda her daim ihtiyaçlarımızın karşılandığını, uyanmaya gönüllü olanların bu ihtiyaç yerine hayatta kim olduğunu görmeye, anlamaya ve hayata sorduğu soruların, cevaplarını almaya gönüllü olup, olmadığını anlatıyor. Ritim Sanat Yayınlarından çıkan kitap, okurları yaşam yolculuğuna çıkarıyor. Kitaptan alıntı: “YAŞAMAK..Yaşar mı İnsanoğlu, yoksa yaşıyormuş gibi mi yapar? Cevap; -mış gibi yapar, yani yaşadığını zanneder de yaşamaz hayatı dolu dolu. Her an endişeleri ile boğuşur sonra da buna yaşam der….”

“O” ve İnsanoğlu

Uyanışa dair konuşmalar.

YAZAR CANER AKTAŞ…

Bildiklerinizi unutup yeni bir yolculuğa çıkmak ister misiniz? Kişisel Gelişim çalışmalarının yer aldığı birçok kitap okudunuz fayda sağladınız, bilgiler biriktirdiniz ve deneyimler edindiniz. Bildikleriniz aşina olduklarınız ve edindiğiniz deneyimler ışığında ya da hiç ilgi alanınızda yokken, bildikleriniz yada bilmediklerinizle kendiniz ile yeni bir yolculuğa çıkmak ister misiniz?

““O” ve İnsanoğlu” - Uyanışa dair konuşmalar" kitabıyla yazar Caner Aktaş, farkındalık yolculuğuna davet ettiği okurlarına: “Bu kitaptan sen her ne alacaksan onu alacaksın. Yol senin yolculuk senin, alacakların kazanımların da senin… Uyanmaya gönüllü isen bu kitaptan, ne istiyorsan onu alabilirsin.” diyor.

Bu kitapta yazar; kendi iç yolculuğunda edindiği deneyimleri harmanlayarak bir yıl içinde tamamladığı çalışmayı okurlarının bilgisine sunuyor. Altmış beş konu başlığı ile iç konuşmaların yer aldığı kitap, yaşamı, yaşamdan elde ettiklerimizi, bildiklerimizi, bilmediklerimizi, yaşam yolculuğunda ihtiyacımız olanın yada olmayanı nasıl sorguladığımızı, yaşamda her daim ihtiyaçlarımızın karşılandığını, uyanmaya gönüllü olanların bu ihtiyaç yerine hayatta kim olduğunu görmeye, anlamaya ve hayata sorduğu soruların, cevaplarını almaya gönüllü olup, olmadığını anlatıyor. Ritim Sanat Yayınlarından çıkan kitap, okurları yaşam yolculuğuna çıkarıyor.

Kitaptan alıntı:

“YAŞAMAK..Yaşar mı İnsanoğlu, yoksa yaşıyormuş gibi mi yapar? Cevap; -mış gibi yapar, yani yaşadığını zanneder de yaşamaz hayatı dolu dolu. Her an endişeleri ile boğuşur sonra da buna yaşam der….”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.