akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Okullar açılıyor, yeni sezonda trençkotları daha çok göreceğiz

YAŞAM 26.08.2022 - 07:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1893+ kez okundu.
 

Okullar açılıyor, yeni sezonda trençkotları daha çok göreceğiz

Sonbahar geliyor, okullar açılıyor. Havaların beklenenden erken soğuması Sonbahar/Kış koleksiyon kıyafetlerini biraz erkene çekti.  Orvada'nın kurucusu Pınar Mercanoğlu, yeni sezonda kadın dolaplarının vazgeçilmezlerinden trençkotları yine kıyafetlerin tamamlayıcısı olacağını söyledi Havaların soğumaya başlaması ile birlikte kışlık kıyafetler bu sene daha erken çıkmaya başlayacak. Okulların başlamasına kısa süre de kalınca da özellikle kadınlarda Sonbahar/Kış Koleksiyon alışveriş dönemi oldu. Yeni sezonun trendleri arasına geçtiğimiz yılda da çokça görülen trençkotlar olacak. Orvada'nın kurucusu Pınar Mercanoğlu, yeni sezon kadın giyimi üzerine yaptığı konuşmasında kadınların sonbaharda hem şık hem de rahat giyim tarzını tercih ettiklerini belirterek, “Yeni sezonda geçen yıllarda olduğu gibi trençkotlar ön plana çıkacak. Kıyafetlerin tamamlayıcısı trençkotlar, tek başına bir stili ayaklandıracak. Kadın dolaplarında vazgeçilmezler arasında yer alan trençkotlar ikonik duruşuyla yine gözler önünde olacak” dedi. Renkler matlaşıyor, ama siyah ve beyaz her zaman trend Kıyafet renkleri konusuna da değinen Mercanoğlu, “2022 renk paletinde yazın cıvıl cıvıl pastel tonlarından daha mat renklere kayıyor. Şu an yeni kreasyonlarda mat renklerin hâkim olduğunu görüyoruz. Siyah ve beyaz renkler tüm mevsimlerde olduğu gibi bu mevsimde de ayrı bir yere sahip. Ama kişisel ifadelere izin veren, akılcı veya ilgi çekici renklere, şifayı, sükûneti ve umudu kucaklayan tonları da göreceğiz” ifadelerini kullandı. E-ticarette inanılmaz büyüme yaşanıyor E-ticarette yaşanan büyüme ile 2022’nin ilk yarısında işlem hacminin yüzde 100’ün üzerinde arttığını kaydeden Mercanoğlu, “Büyüme rakamlarının rekor seviyeye ulaştığı tahmin ediliyor. Yılın ilk 6 ayındaki işlem hacminin 400 milyar TL’yi geçtiği, geçen yılın rakamlarına göre şimdiden ikiye katlandı” şeklinde konuştu.

Sonbahar geliyor, okullar açılıyor. Havaların beklenenden erken soğuması Sonbahar/Kış koleksiyon kıyafetlerini biraz erkene çekti.  Orvada'nın kurucusu Pınar Mercanoğlu, yeni sezonda kadın dolaplarının vazgeçilmezlerinden trençkotları yine kıyafetlerin tamamlayıcısı olacağını söyledi

Havaların soğumaya başlaması ile birlikte kışlık kıyafetler bu sene daha erken çıkmaya başlayacak. Okulların başlamasına kısa süre de kalınca da özellikle kadınlarda Sonbahar/Kış Koleksiyon alışveriş dönemi oldu. Yeni sezonun trendleri arasına geçtiğimiz yılda da çokça görülen trençkotlar olacak.

Orvada'nın kurucusu Pınar Mercanoğlu, yeni sezon kadın giyimi üzerine yaptığı konuşmasında kadınların sonbaharda hem şık hem de rahat giyim tarzını tercih ettiklerini belirterek, “Yeni sezonda geçen yıllarda olduğu gibi trençkotlar ön plana çıkacak. Kıyafetlerin tamamlayıcısı trençkotlar, tek başına bir stili ayaklandıracak. Kadın dolaplarında vazgeçilmezler arasında yer alan trençkotlar ikonik duruşuyla yine gözler önünde olacak” dedi.

Renkler matlaşıyor, ama siyah ve beyaz her zaman trend

Kıyafet renkleri konusuna da değinen Mercanoğlu, “2022 renk paletinde yazın cıvıl cıvıl pastel tonlarından daha mat renklere kayıyor. Şu an yeni kreasyonlarda mat renklerin hâkim olduğunu görüyoruz. Siyah ve beyaz renkler tüm mevsimlerde olduğu gibi bu mevsimde de ayrı bir yere sahip. Ama kişisel ifadelere izin veren, akılcı veya ilgi çekici renklere, şifayı, sükûneti ve umudu kucaklayan tonları da göreceğiz” ifadelerini kullandı.

E-ticarette inanılmaz büyüme yaşanıyor

E-ticarette yaşanan büyüme ile 2022’nin ilk yarısında işlem hacminin yüzde 100’ün üzerinde arttığını kaydeden Mercanoğlu, “Büyüme rakamlarının rekor seviyeye ulaştığı tahmin ediliyor. Yılın ilk 6 ayındaki işlem hacminin 400 milyar TL’yi geçtiği, geçen yılın rakamlarına göre şimdiden ikiye katlandı” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.