Okan Boyar'ın konuğu Solmaz Çiros'tu

SANAT 16.11.2021 - 19:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2062+ kez okundu.
 

Okan Boyar'ın konuğu Solmaz Çiros'tu

İzmir'in renkli simalarından Fenomen Okan Boyar TR35'te program yapmaya başladı. Okan'ın Dünyası isimli programın ilk konuğu ise Solmaz Çiros oldu. Solmaz Çiros'u "Uğurum" diye yayına davet eden Okan Boyar, programda eğlenceli anlar yaşarken aşk hayatıyla ilgili de bilgi aldı. Solmaz Çiros, "hayatımda aşk yok, aşk hiç bir zaman olmadı ki olsun. Aşk hemen bir şey değil" ifadeleriyle herkesi çok şaşırttı. Okan Boyar ise bunun üzerinde "Aşk olmaz olur mu, ben çok inanırım aşka" ifadelerine yer verdi. Solmaz Çiros, Okan Boyar'ın sunduğu Okan'ın Dünyası programında yurtdışı konser programıyla ilgili bilgi vererek çok yakında yine yurtdışındaki sevenleriyle buluşacağını müjdeledi.

İzmir'in renkli simalarından Fenomen Okan Boyar TR35'te program yapmaya başladı. Okan'ın Dünyası isimli programın ilk konuğu ise Solmaz Çiros oldu.

Solmaz Çiros'u "Uğurum" diye yayına davet eden Okan Boyar, programda eğlenceli anlar yaşarken aşk hayatıyla ilgili de bilgi aldı. Solmaz Çiros, "hayatımda aşk yok, aşk hiç bir zaman olmadı ki olsun. Aşk hemen bir şey değil" ifadeleriyle herkesi çok şaşırttı. Okan Boyar ise bunun üzerinde "Aşk olmaz olur mu, ben çok inanırım aşka" ifadelerine yer verdi.

Solmaz Çiros, Okan Boyar'ın sunduğu Okan'ın Dünyası programında yurtdışı konser programıyla ilgili bilgi vererek çok yakında yine yurtdışındaki sevenleriyle buluşacağını müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.