akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

ODTÜ'lü güzel oldukça iddialı!

SANAT 21.12.2020 - 20:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1908+ kez okundu.
 

ODTÜ'lü güzel oldukça iddialı!

Miss Tourism Turkey birincisi Hazal Çakmak, Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda da derece elde etmeyi arzuluyor.

ODTÜ'lü güzel          oldukça iddialı!            Miss Tourism Turkey birincisi Hazal Çakmak, Miss Turkey Güzellik          Yarışması'nda da derece elde etmeyi arzuluyor.           Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi Hazal    Çakmak, hedeflerine adım adım ilerliyor. Başarılı bir model olmak       istediğini bildiren Çakmak,  Miss Tourism Turkey yarışmasında elde       ettiği birinciliğin ardından gözünü Miss Turkey Güzellik Yarışması   birinciliğine dikti. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Çakmak,    başarı basamaklarını teker teker çıkmak için azimle çalıştığını       belirterek şunları söyledi: “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak,      sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik     dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek           amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an     değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar   olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum”.                  
Miss Tourism Turkey birincisi Hazal Çakmak, Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda da derece elde etmeyi arzuluyor.

ODTÜ'lü güzel

         oldukça iddialı!

 

         Miss Tourism Turkey birincisi Hazal Çakmak, Miss Turkey Güzellik          Yarışması'nda da derece elde etmeyi arzuluyor.

       

  Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi Hazal    Çakmak, hedeflerine adım adım ilerliyor. Başarılı bir model olmak       istediğini bildiren Çakmak,  Miss Tourism Turkey yarışmasında elde       ettiği birinciliğin ardından gözünü Miss Turkey Güzellik Yarışması   birinciliğine dikti. Güzelliği ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken Çakmak,    başarı basamaklarını teker teker çıkmak için azimle çalıştığını       belirterek şunları söyledi: “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak,      sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik     dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek           amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an     değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar   olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum”.

        

        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.