akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

NS Sposa’da Düğün Şıklığı Sunan Söz ve Nişan Elbiseleri

SANAT 01.03.2022 - 10:23, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2471+ kez okundu.
 

NS Sposa’da Düğün Şıklığı Sunan Söz ve Nişan Elbiseleri

Evlilik için ilk adımın atıldığı söz ve nişan törenlerini unutulmaz kılan detayların başında gelen gelin adayının elbise seçimi Ns Sposa’nın özgün ve yaratıcı modelleriyle büyük bir zahmetten çıkıyor

 Kolları ve etekleri hacimli hale getiren tül detaylar ile dikkat çeken Ns Sposa’nın nişan ve söz elbiseleri, mini, midi ve maxi boylarda göz alıcı şıklığa eşlik ediyor. Günün ihtişamına yakışan ve düğün şıklığı sunan Ns Sposa’nın söz ve nişan elbiseleri, renk skalasında maviden yeşile griden kırmızıya kadar birçok rengin tonunu zarif tasarımlarıyla buluşturuyor.  Güzel bir birlikteliğin taçlandırıldığı söz ve nişan törenlerinin en önemli detayı kuşkusuz gelin adayının yapacağı elbise seçimidir. İster bir mekanda ister de ev ortamına uygun modeller sunan Ns Sposa, sezonun trendlerini tasarımlarıyla göz alıcı şıklığa kavuşturuyor.  Etek ve balon kolların tüllerle gösterişli bir hale kavuştuğu Ns Sposa’nın mavi midi söz ve nişan elbisesi, sezon trendlerinin izini taşıyor. Ns Sposa’nın üst kısmı çiçek motifleriyle işlenmiş eteği kat kat fırfırlı yeşil maxi boy elbisesi ise asaletiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor.  Göğsü taş işlemeli düşük omuz ve bel detayında transparan bulunduran Ns Sposa’nın gri mavi elbisesi, cesur ve iddialı tasarımları tercih edenlere hitap ediyor. Uzun elbisenin içinde bulunan mini eteği ile önden derin yırtmaçla sıradanlığı bozan Ns Sposa’nın tek omuz kırmızı elbisesi, renginin tüm ihtişamını gözler önüne seriyor.  Özgün ve farkı tasarımlarıyla trendleri sıradanlıktan kurtarmayı başaran Ns Sposa, zarif bir stilin yorumcusu oluyor. Her tarz ve zevke hitap eden Ns Sposa, tasarımlarıyla gelin adaylarını kendinden emin ve cesur bir görünüme kavuşturuyor
Evlilik için ilk adımın atıldığı söz ve nişan törenlerini unutulmaz kılan detayların başında gelen gelin adayının elbise seçimi Ns Sposa’nın özgün ve yaratıcı modelleriyle büyük bir zahmetten çıkıyor

 Kolları ve etekleri hacimli hale getiren tül detaylar ile dikkat çeken Ns Sposa’nın nişan ve söz elbiseleri, mini, midi ve maxi boylarda göz alıcı şıklığa eşlik ediyor. Günün ihtişamına yakışan ve düğün şıklığı sunan Ns Sposa’nın söz ve nişan elbiseleri, renk skalasında maviden yeşile griden kırmızıya kadar birçok rengin tonunu zarif tasarımlarıyla buluşturuyor. 

Güzel bir birlikteliğin taçlandırıldığı söz ve nişan törenlerinin en önemli detayı kuşkusuz gelin adayının yapacağı elbise seçimidir. İster bir mekanda ister de ev ortamına uygun modeller sunan Ns Sposa, sezonun trendlerini tasarımlarıyla göz alıcı şıklığa kavuşturuyor. 

Etek ve balon kolların tüllerle gösterişli bir hale kavuştuğu Ns Sposa’nın mavi midi söz ve nişan elbisesi, sezon trendlerinin izini taşıyor. Ns Sposa’nın üst kısmı çiçek motifleriyle işlenmiş eteği kat kat fırfırlı yeşil maxi boy elbisesi ise asaletiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. 

Göğsü taş işlemeli düşük omuz ve bel detayında transparan bulunduran Ns Sposa’nın gri mavi elbisesi, cesur ve iddialı tasarımları tercih edenlere hitap ediyor. Uzun elbisenin içinde bulunan mini eteği ile önden derin yırtmaçla sıradanlığı bozan Ns Sposa’nın tek omuz kırmızı elbisesi, renginin tüm ihtişamını gözler önüne seriyor. 

Özgün ve farkı tasarımlarıyla trendleri sıradanlıktan kurtarmayı başaran Ns Sposa, zarif bir stilin yorumcusu oluyor. Her tarz ve zevke hitap eden Ns Sposa, tasarımlarıyla gelin adaylarını kendinden emin ve cesur bir görünüme kavuşturuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.